Αληθινή εξομολόγηση: «Όταν κάνω έρωτα με τη σύντροφό μου, φαντασιώνομαι τον πρώην άντρα της. Είναι λογικό αυτό;»

Εξομολόγηση: «Όταν κάνω έρωτα με τη σύντροφό μου, φαντασιώνομαι τον πρώην άντρα της. Είναι λογικό αυτό;»

Εξομολόγηση: «Μου ξυπνάει άγρια ένστικτα. Κάθε φορά που τον βλέπω μου έρχεται πραγματικά να του χυμήξω»

Εξομολόγηση: Εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια, είμαι αρραβωνιασμένος με την σύντροφό μου. Έχουμε σκοπό να αγοράσουμε σύντομα δικό μας σπίτι και του χρόνου αναμένεται να γίνει ο γάμος μας. Παρόλα αυτά αντιμετωπίζω τον τελευταίο καιρό ένα σοβαρό πρόβλημα.

Η σύντροφός μου πριν γνωριστούμε ήταν παντρεμένη χωρίς παιδιά αλλά με τον άντρα της δεν τα πήγαιναν καλά και χώρισαν. Εντελώς τυχαία γνώρισα τον πρώην σύζυγό της από τις αρχές κιόλας της σχέσης μας και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ που… φαντασιώνομαι ότι κάνω σεξ μαζί του κάθε φορά που κάνω έρωτα με την αρραβωνιαστικιά μου.

Εξομολόγηση: «Όταν κάνω έρωτα με τη σύντροφό μου, φαντασιώνομαι τον πρώην άντρα της. Είναι λογικό αυτό;»

Το περίεργο μιας αληθινής εξομολόγησης

Στην αρχή δεν ανησύχησα. Σε όλους μας αρέσει λίγη φαντασία στον τομέα αυτό αλλά όσο περνάει ο καιρός κλείνω τα μάτια και μόνο όταν φαντασιώνομαι ότι είμαι μαζί του μπορώ και λειτουργώ.

Έχω αποθηκεύσει στο κινητό μου όλες του τις φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυνανίζομαι στις τουαλέτες της εργασίας μου κοιτώντας τις. Όχι μόνο αυνανίζομαι. Έχω αγοράσει και ένα σεξουαλικό βοήθημα που χρησιμοποιείται κυρίως από ομοφυλόφιλους άντρες (για να το πω ευγενικά) και νιώθω ότι κάνω σεξ μαζί του κοιτώντας τις φωτογραφίες του.

Δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Αυτό δεν το έχω πάθει ποτέ με κανέναν. Μου ξυπνάει άγρια ένστικτα σε σημείο που κάθε φορά που τον βλέπω (ευτυχώς σπάνια) μου έρχεται πραγματικά να του χυμήξω.

Αγαπάω τη σύντροφό μου και περνάω πολύ όμορφα μαζί της αλλά νιώθω ότι κάτι μου λείπει και πολύ φοβάμαι ότι αυτό είναι ο πρώην άντρας της. Η αρραβωνιαστικιά μου είναι ένας άνθρωπος ήπιος και παθητικός στο κρεβάτι. Μου λείπει το πάθος, η ένταση. Όταν σκέφτομαι εκείνον, μόνο τότε νιώθω ότι δεν βαριέμαι και ότι ενεργοποιούμαι σαν άντρας. Ευτυχώς η κοπέλα μου δεν έχει καταλάβει κάτι ακόμα, ίσα ίσα που το χαίρεται όταν με βλέπει τόσο «ταύρο» στο κρεβάτι. Πού να ήξερε γιατί…

Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω αλλά δεν μπορώ. Τον θέλω κολασμένα έστω και για ένα βράδυ και ό, τι θέλει ας γίνει. Τι να κάνω;

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν