Αληθινή ιστορία: 22χρονη πήγε σε 1ο ραντεβού χωρίς λεφτά, περίμενε να την κεράσει ο συνοδός της αλλά την άφησε νηστική

by Τόνια Τζαφέρη
Αληθινή ιστορία: 22χρονη πήγε σε 1ο ραντεβού χωρίς λεφτά, περίμενε να την κεράσει ο συνοδός της αλλά την άφησε νηστική

Αληθινή ιστορία: Το βίντεο στο Τικ Τοκ που δημιούργησε αντιδράσεις

Ένα βίντεο στο τικ τοκ ήταν αρκετό για να προκαλέσει αντιδράσεις, όταν μια κοπέλα από το εξωτερικό δημοσίευσε την δίκη της εμπειρία σε πρώτο ραντεβού.

Έντονες αντιδράσεις στα social media προκάλεσε μία νεαρή κοπέλα όταν αποκάλυψε ότι ο άντρας που βγήκε ραντεβού μαζί του αρνήθηκε να πληρώσει για το γεύμα της, καθώς εκείνη είχε ξεχάσει το πορτοφόλι της.

Όπως εξήγησε στο σχόλιο του βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ήταν το πρώτο ραντεβού τους και ήταν εκείνη που του είχε ζητήσει να βγούνε.

Αληθινή ιστορία: 22χρονη πήγε σε 1ο ραντεβού χωρίς λεφτά, περίμενε να την κεράσει ο συνοδός της αλλά την άφησε νηστική

Η συνέχεια της αληθινής ιστορίας: «Δεν είχα λεφτά μαζί μου, οπότε αυτός αγόρασε φαγητό μόνο γι’ αυτόν» είπε η 22χρονη κοπέλα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άντρας απολαμβάνει το γεύμα του, ενώ η κοπέλα κάθεται άβολα, χωρίς να έχει τίποτα μπροστά της στο τραπέζι.

@heydiberber Dating in fresno be like ? … #559fresno #fresno #couples #boyfriend ♬ original sound – LICKMYFASHION

«Να βγω ξανά μαζί του;» ρώτησε η νεαρή κοπέλα τους χρήστες του TikTok, ζητώντας την άποψή τους για το μέλλον της σχέσης της με τον νεαρό άντρα.

Το βίντεο πολύ σύντομα έγινε viral και έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 6,5 εκατ. views, με τους χρήστες, ωστόσο, να εμφανίζονται διχασμένοι για το περιστατικό.

«Εάν σε είχε καλέσει εκείνος να βγείτε, τότε θα έπρεπε να πληρώσει αυτός. Εάν του ζήτησες εσύ, θα έπρεπε να εσύ να πληρώσεις» έγραψε μια γυναίκα που είδε το βίντεο.

@heydiberber It be like that … ? #fyoupage #fypシ #saturday #ROMWEnextgen #ForzaHorizon5GO ♬ sonido original – S

«Προσωπικά, προσφέρομαι να πληρώσω στο πρώτο ραντεβού, αλλά γνωρίζοντας ότι το ραντεβού σου προέκυψε περιμένοντας να περάσεις τσάμπα… αυτός θα έπρεπε να ρωτάει αν θα πρέπει να ξαναβγεί μαζί σου», ανέφερε ένας άλλος χρήστης.

«Θα πρέπει πάντα να έχεις λεφτά μαζί σου για έκτακτες ανάγκες. Τι θα γινόταν, εάν σε παρατούσε εκεί;» ρώτησε ένας άλλος σχολιαστής. «Ποιος πάει σε ραντεβού χωρίς λεφτά;» αναρωτήθηκε ένας άλλος χρήστης.

Αληθινή ιστορία: «Εάν είσαι άφραγκη, απλά πες το!» συμβούλευσε ένας άλλος.

«Οι άντρες πρέπει να πληρώνουν, αλλά τα κορίτσια δεν θα πρέπει να το περιμένουν. Και οι δύο πλευρές πρέπει να είναι προετοιμασμένες» ανέφερε ένας άλλος.

Προτεινόμενα