Αληθινή ιστορία: Έχασαν το άλλο τους παιδί από το ίδιο σύνδρομο – Το «ευχαριστώ» της μαμάς του 3χρονου Γιώργου

Αληθινή ιστορία: Η δύσκολη οικογενειακή ιστορία και οι απώλειες

Η ζώνη πολλές φορές δείχνει το σκληρό της πρόσωπο, ωστόσο αξίζει να συνεχίζεις και να μην τα παρατάς!

Mια τεράστια χαρά απλώθηκε στα πρόσωπα όλων μας στο άκουσμα της είδησης ότι βρέθηκε τελικά συμβατός δότης μυελού των οστών για να σώσει το μόλις 3 ετών Γιώργο που δίνει μάχη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο μικρούλης νοσεί από λοιμώδη μονοπυρήνωση αλλά και από ένα σπάνιο σύνδρομο, το αιμοφαγοκυτταρικό. Πρόκειται για ένα γονιδιακό σύνδρομο που ενεργοποιείται από μια απλή λοίμωξη του αναπνευστικού και αν δε γίνει άμεσα μεταμόσχευση μυελού των οστών, πλήττει τα ζωτικά όργανα του παιδιού.

Τις πρώτες μέρες του 2022 το πανελλήνιο ενώθηκε σε μια γροθιά στο κάλεσμα της οικογένειας για να βρεθεί άμεσα συμβατος δότης.

Η μοίρα έχει παίξει το δικό της τραγικό παιχνίδι στην οικογένεια καθώς από το σύνδρομο που έχει ο μικρός Γιώργος, “έφυγε” το άλλο τους παιδί, ο μικρός Μιχάλης που ήταν μόλις 2 ετών.

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξη”, εξομολόγηση ιστορίας

Η Ελένη, η μητέρα του μικρού Γιώργου έκανε ένα μεγάλο αγώνα μαζί με τους γιατρούς, ώστε να βρεθεί συμβατός δότης, ο οποίος θα χαρίσει στον γιο της μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Η μητέρα του αγοριού μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζηνα»: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξη. Δεν περιμέναμε πραγματικά τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο» δήλωσε συγκινημένη.

Η Ελένη ευχαρίστησε τον δότη αλλά και την ομάδα γιατρών που παρακολουθεί τον γιο της, ενώ είπε πως το παιδί είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση αλλά ελπίζουν και προσεύχονται να πάνε όλα καλά, εφόσον βρέθηκε ο δότης.

Related posts

Μαρία Ηλιάκη: «Όταν χάνεις τη μητέρα σου, αισθάνεσαι ορφάνια. Μια μεγάλη μοναξιά. Αυτό ένιωσα»

Νέα μητέρα: Απαιτεί από όποιον επισκέπτεται τα μωρά της να της κάνει τα ψώνια καθώς και να επιλέξει μια αγγαρεία για να κάνει στο σπίτι

Η Αλεξάνδρα συγκλονίζει: “Ο άντρας μου πέθανε αλλά τα παιδιά μου δεν με θέλουν σπίτι τους, γιατί τους «μαυρίζω» τις γιορτές”

«Κρυώνω μαμά κάνε κάτι»: Η τραγική ιστορία μίας γυναίκας – Κοιμόμουν με την κόρη μου στον δρόμο ώσπου μας πήρε σπίτι του ένας άγνωστος

Συγκινεί 11χρονο αγόρι: Έσωσε τη 2χρονη αδερφούλα του από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους

Αληθινή εξομολόγηση μητέρας: «Σας παρακαλώ, κρατήστε τα παιδιά στο σπίτι όταν είναι άρρωστα»

«Ο Παύλος αξίζει αγάπη»: Μητέρα έδωσε μάχη για να δεχτούν τον ΑμεΑ γιο της στον παιδικό σταθμό και δικαιώθηκε

Εξομολόγηση χωρισμένης μητέρας: Φιλοξενώ τον πρώην άντρα μου όποτε έρχεται να δει τα παιδιά. Είναι κακό;

Αληθινή ιστορία: «Ζηλεύω την ίδια μου την κόρη επειδή είναι νέα και πιο όμορφη, το ομολογώ»