Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Αληθινή ιστορία: «Μια ωραία μέρα βλέπω 200 ευρώ στον λογαριασμό μου με αιτιολογία το όνομά του»

Η ιστορία μιας μάνας, η οποία αποκαλύφθηκε μέσω του singleparent.gr, η οποία τονίζει ότι ο πρώην σύζυγός της, της δίνει διατροφή, καθώς συνέβαλλε η νυν του. Όπως αναφέρει η γυναίκα «χώρισα πριν 10 χρόνια όταν η κόρη μου ηταν μολις 2 μηνών».

Δεν χάρηκα τη λοχεία, δεν χάρηκα τα πρώτα βήματα της κόρης μου, τις πρώτες λέξεις, ήμουν τόσο θυμωμένη και έξαλλη συνεχώς, τόσο μπλεγμένη με έγγραφα και δικηγόρους που δυστυχώς τα πρώτα δύο χρόνια το παιδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Εκείνος είχε σχέση με την πρώτη του ξαδέρφη (ναι καλά διαβάσατε) και κόλλησε τόσο μαζί της, που τίναξε το σπίτι μας στον αέρα.

Όταν κατάλαβε ότι η κοπέλα του πούλαγε έρωτα για να τον ξεφραγκιάσει ήταν αργα.

Το πληρώσαμε εμείς όμως και κυρίως η μικρή διότι επιδικάστηκε μεν μια μικρή διατροφή 200 ευρώ αλλά για 9 χρόνια δεν είδαμε ούτε ένα ευρώ συν ότι θυμόταν πως είχε παιδί κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα ενώ μας χώριζαν δύο οικοδομικά τετράγωνα.

Έβλεπε το παιδί στον δρόμο και χαιρετιόντουσαν σαν να ήταν περαστικοί ή γείτονες. Ενθάρρυνα τη σχέση τους δεν την εμπόδισα καθόλου παρ’ όλα αυτά ο ίδιος είχε αποφασίσει να απέχει.

Πριν ενα χρόνο έκανε σχέση με μια κοπέλα χωρίς παιδιά, ελεύθερη. Σκέφτηκα ότι αν υπήρχε μια ελπίδα να αλλάξει γνώμη και να φτιάξει έστω και αργά τη σχέση με το παιδί, την έχασα κι αυτή. Κι όμως έπεσα έξω.

Μια ωραία μέρα βλέπω 200 ευρώ στον λογαριασμό μου με αιτιολογία το όνομά του. Λέω δεν μπορεί κάνουν πουλάκια τα μάτια μου.

Τον παίρνω τηλέφωνο και τον ρωτάω πώς και αυτό το ξαφνικό.

Μου είπε πως η μέλλουσα γυναίκα του άσκησε βέτο.

Ή θα ήταν σωστός πατέρας στο παιδί του έστω και τυπικά ή δεν θα προχωρούσε σε γάμο μαζί του.

Απο τη μια χαιρόμουν από την άλλη δεν ήθελα να το κάνει αναγκαστικά.

Η συνέχεια της αληθινής ιστορίας

Κοινωνική λειτουργός η κοπέλα, μετά από λίγο καιρό ήρθε και με βρήκε. Έτσι απλά μου χτύπησε την πόρτα και μου συστήθηκε. Μου είπε πως δεν μπορούσε να παντρευτεί έναν άνθρωπο που δεν θα ήταν σωστός πατέρας στο παιδί του. Η ίδια είχε μεγαλώσει μόνη με τη μητέρα της διότι ο πατέρας της, τις εγκατέλειψε και δεν τον ξαναείδε απο 5 χρονών μέχρι σήμερα. “Θα ήταν ενάντια στις αρχές μου να πάρω κάποιον που κάνει ό,τι έκανε σ’ εμένα ο πατέρας μου” μου είπε.

Ναι υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες.

Ναι υπάρχουν και γυναίκες που δεν κοιτάνε πως ο άντρας ή ο σύντροφός τους, θα γλιτώσει τη διατροφή για να τις αγοράζει ρούχα και αρώματα.

Υπάρχουν και γυναίκες που καταλαβαίνουν ότι πάνω απ’ όλα είναι το παιδί του άλλου.

Και αυτό δεν απαιτεί να έχεις κι εσύ παιδιά για να το καταλαβαίνεις, είναι θέμα ανθρώπου.

Ελένη σ’ ευχαριστώ. Όχι για τα λεφτά αλλά για την ανώτερη στάση σου. Ξέρεις εσύ….

Ειρήνη

Πηγή: singleparent.gr

Related posts

Αληθινή εξομολόγηση: «Οι γονείς μου έδωσαν στον άντρα μου 5 ευρώ για δώρο γενεθλίων, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άσχημα ένιωσα»

Αληθινή εξομολόγηση: «Με λένε Δέσποινα και με μεγαλώνει μόνη της, η γυναίκα του πατέρα μου»

«Δεν θα ξανακούσω τη φωνή σου, το γέλιο σου, τη λέξη «μαμά» από τα χείλη σου»: «Λύγισε» το διαδίκτυο η μαμά του 5χρονου Αλέξανδρου

Αληθινή ιστορία: Μετά το σοβαρό τροχαίο ο γιος συνήλθε, δεν γνώριζε ότι ο πατέρας του είχε πεθάνει και η απάντησή του ξαφνιάζει

Ρίγη συγκίνησης και ατελείωτα δάκρυα: «Αχ, ρε μάνα, δεν ξέρω αν με ακούς, θα το ήθελα πολύ όμως»

«Το παιδί του συντρόφου μου έχει αυτισμό και δεν το θέλω στον γάμο μας γιατί θα γίνω ρεζίλι»

Μας έκανε να δακρύσουμε: Ένα φτωχό παιδάκι χτύπησε μια πόρτα για να ζητήσει φαγητό – Η γυναίκα που άνοιξε του έδωσε πολλά περισσότερα

Θλίψη και ερωτηματικά για τον ξαφνικό θάνατο 24χρονης γυναίκας: Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι του εργοδότη της

Ασύλληπτη ιστορία 75χρονης Όλγας: «Από κόρη έγινα ερωμένη, ο μπαμπάς μου έμεινε χήρος νέος και κοιμόμουν εγώ μαζί του»