Αληθινή ιστορία ζωής: Δούλευαν στο ίδιο μαγαζί για 7 χρόνια, έγιναν κολλητές και τελικά έμαθαν ότι είναι αδέρφια

by Εύα Ζαχαριάδη

Αληθινή ιστορία ζωής: Οι 2 γυναίκες που ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφές

Ακολουθεί μια αληθινή ιστορία ζωής όπου δύο γυναίκες που δούλευαν στο ίδιο μέρος, έμαθαν πως είναι αδερφές. Οι δυο γυναίκες είχαν πολλά κοινά σημεία και αυτό τις έκανε να γίνουν κολλητές.

Εξαρχής έλεγαν για πλάκα σε όλους πως ήταν αδερφές

Η 31χρονη Τζούλια Τίντι και η 32χρονη Κασσάνδρα Μάντισον, γνωρίστηκαν το 2013. Όπως εξήγησε και η Μάντισον στο Facebook, είχαν πιάσει και οι δύο δουλειά στο Russian Lady Bar στο Νιου Χέβεν.

Είχαν πολλά κοινά. Για αρχή, είχαν το ίδιο τατουάζ με τη σημαία της Δομινικανής Δημοκρατίας ως αφιέρωμα στην χώρα στην οποία υιοθετήθηκαν. Πολύ σύντομα έγιναν καλές φίλες. «Γίναμε φίλες, αρχίσαμε να φοράμε ταιριαστά ρούχα και λέγαμε σε όλους ότι είμαστε αδερφές» έγραψε η Μάντισον.

Έμοιαζαν τόσο, που μια μέρα αποφάσισαν να συγκρίνουν τα έγγραφα υιοθεσίας τους, όμως αυτά δεν ταίριαζαν, σύμφωνα με το Good Morning America. Ωστόσο, οι δύο γυναίκες ήταν πεπεισμένες ότι υπήρχε κάποια σύνδεση μεταξύ τους. Το 2015, η Μάντισον μετακόμισε στη Βιρτζίνια, αλλά συνέχισαν να επικοινωνούν.

Αληθινή ιστορία ζωής: Δούλευαν στο ίδιο μαγαζί για 7 χρόνια, έγιναν κολλητές και τελικά έμαθαν ότι είναι αδέρφια

Έκαναν τεστ DNA

Η Μάντισον έκανε τεστ DNA το οποίο την οδήγησε στον βιολογικό της πατέρα, τον οποίο και επισκέφθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία. Όταν έφτασε εκεί, έμαθε ότι έχει 6 βιολογικά αδέρφια, εκ των οποίων το ένα, ήταν ένα κορίτσι που είχε δοθεί για υιοθεσία όταν ήταν μωρό.

Αληθινή ιστορία ζωής: Η στιγμή που διαπίστωσαν ότι είναι αδερφές

Η Μάντισον, ζήτησε τότε από την πολύ καλή της φίλη Τινέτι να κάνει κι αυτή τεστ DNA, το οποίο τελικά επιβεβαίωσε τα νέα. Ήταν όντως αδερφές.

«Πριν από λίγες ημέρες ρώτησα τον πατέρα μου εάν έδωσε για υιοθεσία κάποιο άλλο μωρό και μου είπε ναι. Μπήκα κατευθείαν στο αυτοκίνητο και πήγε μέχρι την Τινέτι για να την πίσω να κάνει τεστ DNA. Τα αποτελέσματα βγήκαν χθες» πρόσθεσε. «Είμαστε αδερφές! Από την ίδια μητέρα και τον ίδιο πατέρα! Δύο κορίτσια που έτυχε να εργαστούν μαζί ανακαλύπτουν ότι είναι αδερφές. Σ’ αγαπώ», έγραψε στο Facebook.

Μοιάζει με σίριαλ της τηλεόρασης

«Ακόμη προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Αυτά είναι πράγματα που βλέπεις μόνο στην τηλεόραση. Η εύρεση της βιολογικής μου οικογένειας δεν ήταν κάτι που περίμενα. Μεγάλωσα με μία σπουδαία οικογένεια, οπότε δεν με ενδιέφερε να ανακαλύψω τους βιολογικούς μου γονείς», δήλωσε η Τινέτι σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Μάντισον δήλωσε πως ένιωσε ανακούφιση που επιτέλους βρήκε την οικογένειά της: «Για μένα αυτό ήταν ο σκοπός της ζωής μου. Θα βρω αυτούς τους ανθρώπους κι ας είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω. Θα πεθάνω προσπαθώντας, έλεγα πάντα».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo