Αλλαγή καριέρας ο Τάσος Σοφρωνίου: Τέλος από το GNTM

Τάσος Σοφρωνίου: Τι συνέβη με τον κριτή

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε ο Τάσος Σοφρωνίου, ο κριτής του GNTM 5, ο οποίος έκανε έκπληξη στον παρουσιαστή, γεγονός που του έφτιαξε την διάθεση μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε για τον πέμπτο κύκλο του διαγωνισμού μόδας και στη συνέχεια αποκάλυψε πως μόλις αυτός τελειώσει σκοπεύει να κάνει στροφή στην καριέρα του, κλείνοντας έτσι τον κύκλο του στον χώρο της μόδας.

Τέλος από το GNTM και την μόδα για τον Τάσος Σοφρωνίου

«Για μένα το κομμάτι της μόδας κλείνει μετά το GNTM. Για τον απλούστατο λόγο ότι έχω άλλες βλέψεις για το που θέλω να πάω στην καριέρα μου. Πάλι με την μόδα αλλά όχι με αυτό το κομμάτι, καθόλου. Δηλαδή στην κατασκευή, στον σχεδιασμό, σε όλα αυτά τα πράγματα θέλω να κάνω μια start up την οποία δουλεύω εδώ και ενάμιση χρόνο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Φέτος στην επιτροπή του GNTM βρίσκονται τρεις διαφορετικοί άνθρωποι με μία πολύ συγκεκριμένη πορεία και στον διεθνή χώρο και στον ελληνικό χώρο. Θεωρώ ότι είμαστε αυτοδημιούργητοι που σημαίνει ότι δεν μας χαρίστηκε τίποτα και έπρεπε μόνοι μας να βρούμε τις ευκαιρίες για να μας ανοίξουν οι πόρτες και θεωρώ ότι φέτος τα κορίτσια του διαγωνισμού είναι τόσο εξαιρετικά που για αυτό και γίνεται όλος αυτός ο ντόρος. Δεν πλακώνονται, δεν σφάζονται, δεν τις πλακώνουμε και εμείς».

«Αυτή είναι η αλήθεια και για αυτό δεν έχει βγει κανένα κορίτσι να παραπονεθεί, ούτε και πρόκειται, γιατί πραγματικά τις αγαπάμε και τις προσέχουμε. Σαφώς είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο πολλές φορές δίνει μια έξτρα δόση μιας πραγματικότητας που είναι λίγο πιο τηλεοπτική», κατέληξε.

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;