Άλλος άνθρωπος η Σοφία από το “Νησί”: Σήμερα πρωταγωνιστεί στη σειρά “Μαύρο Ρόδο”

Νεφέλη Κουρή: Η Σοφία Βανδουλάκη από το νησί μεγάλωσε και παίζει στο Μαύρο Ρόδο

Ποιος μπορεί να ξεχάσει μια από τις πιο συγκλονιστικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, Το Νησί του Mega; Πρόκειται για μια σειρά που είχε συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό και είχε περάσει τα πιο όμορφα μηνύματα μιας άλλης εποχής.

Ανάμεσα στο εξαιρετικό καστ, έπαιζαν και κάποια μικρά παιδιά, μεταξύ αυτών και η μικρή Σοφία Βανδουλάκη του κοριτσιού που μεγαλώσαν η Μαρία Πετράκη και ο γιατρός Κυρίτσης.

Η ηρωίδα ήταν το πραγματικό παιδί της Άννας, είχε τον ίδιο χαρακτήρα με εκείνη και αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνει από την αρχή η Μαρία. 

Νεφέλη Κουρή: Μεγάλωσε, παντρεύτηκε και έγινε μανούλα

Στο ρόλο του κοριτσιού αυτού έπαιζε η Νεφέλη Κουρή, η οποία σήμερα έχει μεγαλώσει πολύ. Τη βλέπουμε να παίζει στη νέα σειρά του Μega ”Mαύρο ρόδο” και παράλληλα μαθαίνουμε πως έχει προχωρήσει στη ζωή της παντρεύοντας με πολιτικό γάμο το 2017 τον άντρας και κάνοντας ένα παιδί μαζί του

O ρόλος της Νεφέλης στη νέα σειρά του Μega ”Μαύρο ρόδο”

Η αδελφή του Πέτρου, Αλεξία Καστρινού έχει σχέση με τον Παναγιώτη, τον οποίο δεν συμπαθεί ο πατέρας της. Η Αλεξία μισεί τις τακτικές του πατέρα της καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις γυναίκες. Πρακτική, λογική και επαναστάτρια απέναντι στο πατριαρχικό καθεστώς του σπιτιού της. Νιώθει πιο κοντά στη μητέρα της.

Related posts

Αuτός είναι ο 23χρονος που έχασε τη ζωή του έξω από κλαμπ στο Μαρούσι

Τέως πρίγκιπες της Ελλάδας: Δείτε πόσα λεφτά βγάζουν Παύλος – Νικόλαος – Φίλιππος

Το “πέταξε” αμέσως: Η Οικονομάκου έκανε την αλλαγή που όλοι περίμεναν μετά τον χωρισμό με τον Μιχόπουλο