Άλλος άνθρωπος ο Γιώργος Γεροντιδάκης: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Σασμού» με διαφορετικό στυλ

by Newsroom i-diakopes.gr
Άλλος άνθρωπος ο Γιώργος Γεροντιδάκης: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Σασμού» με διαφορετικό στυλ

Σασμός: Η είσοδος του Γιώργου Γεροντιδάκη στη σειρά που θα κάνει χαμό

Η σειρά που έκανε πάταγο τον χειμώνα αποφασιστήκε να συνεχιστεί έτσι νέος κύκλος έρχεται για τον «Σασμό» με νέα πρόσωπα και πολλές ανατροπές.

Άλλος άνθρωπος ο Γιώργος Γεροντιδάκης: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Σασμού» με διαφορετικό στυλ

Όπως αποκάλυψε λίγο πριν την ολοκλήρωση του α’ κύκλου ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης «Θα έχουμε αφίξεις. Έρχονται νέα πρόσωπα και σπουδαίοι ηθοποιοί. Άπαντες οι ηθοποιοί θα παραμείνουν, σε αντίθεση με αυτά που λέγονται στα spoilers».

Άλλος άνθρωπος ο Γιώργος Γεροντιδάκης: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Σασμού» με διαφορετικό στυλ

Σασμός: Ανατροπές και νέοι ηθοποιοί όπως ο Γιώργος Γεροντιδάκης

Οι ανατροπές αφορούν τους ρόλους του Μαθιού, ο οποίος θα προσπαθήσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Βασιλική, του Σταύρου που ανακαλύπτει ποιος είναι πραγματικά ο Αστέρης, της δυναμικής Καλλιόπης η οποία προσπαθεί να σώσει τους γιούς της και της περιπέτειας της υγείας της Αργυρώς. Επίσης δυσκολίες στις ζωές της Μαρίνας, του Άγγελου και της γιαγιάς Ειρήνης καθώς και της Άσπας, του Νικηφόρου, του Μανώλη και της Στέλλας.

Από τα νέα πρόσωπα της σειράς θα είναι και ο Στέλιος Μαϊνας μαζί με τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Ο δεύτερος θα υποδυθεί έναν αστυνομικό, με παράξενη συμπεριφορά και εμπλεκόμενες σε περίεργες ιστορίες.

Ο αγαπημένος μας Μελέτης σε νέα πόστα πλέον και σε νέες τηλεοπτικές περιπέτειες στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στα social media από τα γυρίσματα, ποζάρει μαζί με την Δανάη Παππά και την Νεκταρία Γιαννουδάκη, που υποδύεται την μητέρα της Στέλλας (Ευγενία Σαμαρά).

Θάνατος Μαζωνάκη: Μαραθώνια η απολογία της Γάκα – Τι ισχυρίστηκε – Πήρε σειρά ο Θεοδωρόπουλος

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΩΝΑΚΗ- ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ

Όλοι μιλάνε για τον Σωτήρη Τσαφούλια – Πήρε θέση για αυτά που είπε η Αφροδίτη Μάνου για τον Μαζωνάκη και αποθεώθηκε

Γιώργος Μαζωνάκης: Η υδροθεραπεία που προηγήθηκε της πλασμαφαίρεσης – Γιατί ο συνδυασμός θεωρείται επικίνδυνος

Γιώργος Μαζωνάκης: Η θεραπεία που έκανε 24 ώρες πριν πεθάνει, σοκ δεν έπρεπε να συνδυαστεί με πλασμαφαίρεση

Προτεινόμενα