Άλλος άνθρωπος σήμερα η Αμαλία Πώποτα από το «Καφέ της Χαράς»: Ούτε ο Περιάνδρος δεν θα αναγνώριζε τη μητέρα του

Καφέ της Χαράς: Αγνώριστη η Αμαλία Πώποτα

Πριν την εμφάνιση της στην εμβληματική σειρά είχε ήδη αφήσει το στίγμα της μέσα από τις συμμετοχές της σε άλλες επιτυχημένες σειρές. Σήμερα η ηθοποιός είναι άλλος άνθρωπος.

Το «Καφέ της Χαράς» έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, με σπουδαίους ηθοποιούς να παρελαύνουν από τη σειρά του ΑΝΤ1, που προβάλλεται μέχρι και σήμερα, σαρώνοντας στις επαναλήψεις.

Για όσους ενδεχομένως δε θυμούνται, στη σειρά είχαν πραγματοποιηθεί και flashbacks, κυρίως για να μάθουμε αν ο Φατσέας και η Σταυρούλα ήταν αδέλφια. Κάπως έτσι, γνωρίσαμε τους γονείς στα σπίτια του Πώποτα και του Φατσέα, με τον χαρακτήρα της Αμαλίας Πώποτα να είναι ιδιαίτερος.

Η κυρά του σπιτιού είχε την… ατυχία να έχει ως σύζυγο τον Εμμανουήλ, που δε σταματούσε να την απατά, αν και στο τέλος του χάρισε δύο παιδιά, τον Περίανδρο και τη Σταυρούλα, σε ένα ρόλο που ενσάρκωσε η πανέμορφη Λίνα Μαρκάκη.

Η ηθοποιός, σήμερα έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση, από την οποία έγινε γνωστή για τους ρόλους στο «Καλημέρα Ζωή» και τη «Λάμψη». Χρόνια αργότερα έκανε την εν λόγω guest εμφάνιση, σε μια σπάνια περίπτωση όπου δέχθηκε να παίξει, παραμένοντας και σήμερα μια κούκλα.

Καφέ της Χαράς: Πως είναι σήμερα η μητέρα του Περίανδρου

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί