«Αν δεν θες να εμβολιαστείς να κάτσεις σπίτι σου κυρά μου γιατί είσαι ψεκασμένη» – Μητροπολίτης Δωδώνης

by Τόνια Τζαφέρη

«Αν δε θες να εμβολιαστείς να πας σπίτι σου κυρά μου, γιατί είσαι ψεκασμένη»

Μιλώντας στον Ant1, ο μητροπολίτης Δωδώνης επανέλαβε για ακόμη μία φορά, ότι οι ιερείς που τάσσονται κατά του εμβολιασμού λένε βλακείες και είναι οι ίδιοι που και στο παρελθόν διατύπωναν ακραίες απόψεις για διάφορα θέματα, όπως για παράδειγμα τις ταυτότητες.

Στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του Ant1 μίλησε ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος την Δευτέρα  22 Νοεμβρίου. Μεταξύ άλλων, κατέθεσε την άποψη πως πρέπει να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους όσους πληρώνονται από το Δημόσιο, ενώ για τους ανεμβολίαστους είπε:

Στη συνέχεια, προχώρησε ακόμα ένα βήμα μιλώντας για τους εμβολιασμούς στους εργαζόμενους του Δημοσίου.

«Αν δεν θες να εμβολιαστείς να κάτσεις σπίτι σου κυρά μου γιατί είσαι ψεκασμένη» – Μητροπολίτης Δωδώνης

Οι δηλώσεις του μητροπολίτης Δωδώνη για τον εμβολιασμό

Επιπλέον, ο μητροπολίτης Δωδώνης είπε ότι οι ιερείς θα πρέπει να εμβολιαστούν, αρχικά για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και στη συνέχεια όλους τους υπόλοιπους και είναι αδιανόητο να αγνοούν το εμβόλιο που είναι το μεγάλο όπλο της επιστήμης για να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως για όσους πληρώνονται από το Δημόσιο ο εμβολιασμός θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί για παράδειγμα μια νοσηλεύτρια να μου λέει ότι αρνείται να εμβολιαστεί. Αν δε θες να εμβολιαστείς να πας σπίτι σου κυρά μου, γιατί είσαι ψεκασμένη».

Καταλήγοντας, ο μητροπολίτης Χρυσόστομος είπε πως οι επιθέσεις που δέχεται είναι βραβείο για εκείνον, «είναι τίτλος τιμής για μένα να με βρίζουν άνθρωποι που είναι για το Δρομοκαΐτειο».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν