Ανακοινώνουν τα δυσάρεστα για την Κέιτ Μίντλετον: Δυστυχώς δεν έχουν άλλη επιλογή για την αγαπημένη Πριγκίπισσά

by Maria Giannoutsou
Ανακοινώνουν τα δυσάρεστα για την Κέιτ Μίντλετον: Δυστυχώς δεν έχουν άλλη επιλογή για την αγαπημένη Πριγκίπισσά

Στο βίντεο με το οποίο γνωστοποίησε την μάχη που δίνει με τον καρκίνο, η Κέιτ Μίντλετον εξήγησε ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να αναρρώσει και να επιστρέψει δυνατή στα πριγκιπικά της καθήκοντα.

Προς απογοήτευση όλων, η Κέιτ Μίντλετον δεν είναι ακόμα σε θέση να επιστρέψει στην δημόσια θέα και ενδέχεται να μην πραγματοποιήσει καμία δημόσια εμφάνιση μέσα στο 2024, σύμφωνα με πηγή πολύ κοντά στη βασιλική οικογένεια. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα του DailyBeast.com, στο οποίο πήγή του Παλατιού αποκάλυψε ότι “το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο. Μπορεί να μην εμφανίζεται δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς”.

Η Πριγκίπισσά της Ουαλίας γνωρίζει ότι μία παρατεταμένη απουσία μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας, όμως αυτή την στιγμή προέχει η υγεία της και η ψυχική της ηρεμία, εξηγεί η πηγή του Παλατιού στο DailyBeast.com.

Η απουσία της είναι κάτι παραπάνω από αισθητή για τους υποστηρικτές της μοναρχίας. Οι εμφανίσεις της, ο αέρας της, οι μικρές αλλά σημαντικές κινήσεις τρυφερότητας προς τα παιδιά της και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειες είναι στιγμιότυπα που έχουν λείψει από την δημόσια εικόνα του Παλατιού.

Σε χημειοθεραπείες υποβάλλεται η Κέιτ Μίντλετον
“Δεν θα απέκλεια άλλο βίντεο της Κέιτ που θα ενημερώνει τη χώρα για την υγεία της. Αυτός αποδείχτηκε ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσει μακριά τους συνωμοσιολόγους”, δήλωσε στο DailyBeast.com η ίδια πηγή του Παλατιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η Κέιτ και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Γουίλιαμ, φέρονται να σχεδιάζουν να περάσουν τις οικογενειακές διακοπές στο εξοχικό τους σπίτι στο Σάντρινγκχαμ. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει τις χημειοθεραπείες της σε περιβάλλον πλήρους απομόνωσης και αφενός δεν μπορεί να απομακρυνθεί πολύ από το Λονδίνο, αφετέρου θέλει να περάσει χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Προτεινόμενα