Ανακοίνωση Netflix: Σταματάει την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στη Ρωσία

by Τόνια Τζαφέρη

Netflix: Η απόφαση κατα της Ρωσίας

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες κινηματογραφικές παραγωγές στον κόσμο, που τα τελευταία χρόνια το κοινό έχει ιδιαίτερα αγαπήσει και στηρίζει φανατικά. Ο λόγος για την εταιρείας παραγωγής Netflix, η οποία ανακοίνωσε πως από εδώ και στο εξής σταματά τα γυρίσματα στην χώρα της Ρωσίας μέχρι νεοτέρας.

Ανακοίνωση Netflix: Σταματάει την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στη Ρωσία

Μετά την ανακοίνωση ότι τέσσερα από τα μεγαλύτερα στούντιο του Χόλιγουντ αποφάσισαν να μην παρουσιάσουν τις ταινίες τους -ανάμεσα σε αυτές και ο νέος Μπάτμαν- στη ρωσική αγορά, και το Netflix αποφάσισε να διακόψει όλες τους τις παραγωγές στη Ρωσία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Τι ακριβώς ανακοίνωσε το Netflix σχετικά με την Ρωσία

Σύμφωνα με το Variety η διαδικτυακή πλατφόρμα αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή σειρών και ταινιών οι οποίες ετοιμάζονται στην Ρωσία, αλλά και να αναστείλει πρότζεκτ που ήταν προγραμματισμένα για το άμεσο μέλλον.

Ανάμεσα στις σειρές που διακόπτονται ή «παγώνουν» είναι μια νέα μεταφορά της «Άννα Καρένινα» του Τολστόι, αλλά και το θρίλερ «ZATO» των Ντάρια Ζουκ και Στανισλάβ Λίμπιν, το οποίο εξελίσσεται στην δεκαετία του ’90 παρακολουθώντας και καταγράφοντας την πτώση της Σοβιετικής Ενωσης.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν