Αναστάσης Δαφνής: Η εργασία ως κοσμικογράφος, το πρόβλημα υγείας, τα 14 χειρουργεία και το άδικο τέλος στα 30

by Εύα Ζαχαριάδη

Αναστάσης Δαφνής: Η καριέρα και ο άδικος χαμός από ένα δόντι

Ο αγαπητός δημοσιογράφος, Αναστάσης Δαφνής, ήταν κοσμικογράφος και ένας άνθρωπος που πάντα είχε θετική ενέργεια να δώσει. Είχε εργαστεί σε πολλές εφημερίδες, περιοδικά, sites και είχε στενή συνεργασία με την Έμυ Λιβανίου.

Έφυγε εντελώς άδικα και πολύ νέος από τη ζωή καταλήγοντας στη ΜΕΘ του Σισμανογλείου.

Το χρονικό της περιπέτειας με το πρόβλημα που οδήγησε στο άδικο τέλος του Αναστάση Δαφνή

Η τραγική περιπέτεια του Αναστάση Δαφνή ξεκίνησε μετά από μια επίσκεψη σε οδοντίατρο για ένα δόντι που χρειαζόταν θεραπεία και κατέληξε στο κρεβάτι της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σισμανόγλειο», όπου εισήχθη εσπευσμένα στις αρχές του περασμένου Μαρτίου.

Διασωληνώθηκε αφού παρουσίασε μόλυνση που οδήγησε σε μια πολυοργανική ανεπάρκεια.

Η μάχη που έδωσε ο Αναστάσης Δαφνής με τα 14 χειρουργεία

Ο Αναστάσης Δαφνής δεν ξύπνησε ποτέ. Οδηγήθηκε στο χειρουργείο 14 φορές και η εικόνα της μητέρας του, που ζούσε για τον Αναστάση της, ήταν αυτή που συγκλόνισε όσους πήγαιναν να μάθουν νέα του.

Ο νεαρός δημοσιογράφος πάλεψε για την ζωή του, αυτή που ουσιαστικά δεν είχε ζήσει πάνω στην κλίνη της ΜΕΘ, όμως όλα ήταν εναντίον του.

Αναστάσης Δαφνής: Η εργασία ως κοσμικογράφος, το πρόβλημα υγείας, τα 14 χειρουργεία και το άδικο τέλος στα 30

Άντεξε 77 ημέρες, αλλά δεν τα κατάφερε και κατέληξε στις 16/5/2020.

Για τον θάνατό του μίλησε  εκείνες της ημέρες στην εκπομπή «Μαζί σου» η φίλη του και γνωστή δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, η οποία μέσα από το Instagram είχε αποχαιρετίσει τον Αναστάση Δαφνή γράφοντας: «Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμόγελό του, έφυγε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής. (…) Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα».

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η δημοσιογράφος ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν από ένα απόστημα που είχε στο δόντι του ο 30χρονος δημοσιογράφος, ο οποίος πάλεψε για τη ζωή του κάνοντας απανωτά χειρουργεία. Αποκάλυψε δε πως όλες αυτές τις μέρες ήταν δίπλα του μόνο η μητέρα του, αφού ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή πριν 5 χρόνια από καρκίνο.

«Ο Αναστάσης είχε ένα πρόβλημα με το δόντι του. Ένα απλό απόστημα. Δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα. Και από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς του. Μόνο η μητέρα του ξέρει τι πέρασε ο Αναστάσης. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε αλλά η μόλυνση αυτή πέρασε σε όλο το σώμα του. Ουσιαστικά έπαθε σηψαιμικό σοκ. Θα δούμε στο μέλλον τι έχει συμβεί», είπε μεταξύ άλλων η Μάγδα Τσέγκου.

Αναστάσης Δαφνής: Η εργασία ως κοσμικογράφος, το πρόβλημα υγείας, τα 14 χειρουργεία και το άδικο τέλος στα 30

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Αναστάση Δαφνή στο  Facebook

«Καλό ταξίδι Αναστάση…Μετά από πολύμηνη μάχη για τη ζωή του, ο αγαπημένος μας Αναστάσιος Ευάγγελος Δαφνής κατέληξε το πρωί του Σαββάτου

Ο Αναστάσης έφυγε από τη ζωή, όμως μένει και θα μένει πάντα δίπλα μας σε κάθε χαμόγελο που μας πρόσφερε και σε κάθε όμορφη στιγμή που μας χάρισε. Έζησε τη ζωή του στο έπακρο, με τους δικούς του κανόνες και την ευχαριστήθηκε πραγματικά. Μπορεί η πορεία του δίπλα μας να ήταν σύντομη, ήταν όμως γεμάτη γέλια, χαρά και αγάπη.
Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρετε και την αγάπη που του δείξατε.

Η επαγγελματική ζωή του Αναστάση ήταν πολύ συχνά μπροστά στις κάμερες, όμως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο θα θέλαμε την κατανόηση, τη διακριτικότητα και το σεβασμό σας στο πένθος μας. – Η οικογένεια του».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν