Άναuδος ο Γιώργος Αυτιάς με την πρωτιά – «Αuτή είναι η δύναμη του Έλληνα»

Συγκινημένος ο Γιώργος Αυτιάς, έκανε με τρεμάμενη φωνή ένα πρώτο σχόλιο, όταν έμαθε στο στούντιο του ΣΚΑΪ ότι εκλέγεται πρώτος σε ψήφους για τις Ευρωεκλογές με τη ΝΔ.

Δεν έκρυψε την χαρά του για την πρωτιά πυο φαίνεται να πετυχαίνει μεταξύ των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος βρισκόμενος στο πλατό του ΣΚΑΪ, σηκώθηκε και αγκαλιάστηκε με τον Μάκη Βορίδη.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και ευχαριστώ θερμά τους Έλληνες. Ευχαριστώ την Ελλάδα για αυτό που έζησα όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτό που μου είπαν, όπου πήγα, ήταν “συνέχισε εκεί που θα πας, αυτό που έλεγες στην τηλεόραση, αυτό που συζητούσες με τους συναδέλφους σου, αυτά τα οποία πίεζες για την ελληνική κοινωνία και μίλα ελεύθερα πια”».

Παράλληλα, ανέφερε: «Αυτό που βλέπετε απόψε είναι η δύναμη του Έλληνα, να πει ναι σε ανθρώπους οι οποίοι έρχονται από την Περιφέρεια, με ένα δισάκι στον ώμο και σας ευχαριστώ θερμά».

Related posts

Δέσποινα Βανδή: Στο στόχαστρο των Τούρκων και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη – Τι συμβαίνει

«Δεν χωράει δυο παίδαρους το νησί»: Λιάγκας και Αργυρός μαζί στην Τήνο, λιποθύμησε όλος ο γυναικείος πληθυσμός

«Ξέρετε τι έκαναν στην οικογένειά μου» Μαθεύτηκε ο πραγματικός λόγος που η Βανδή δεν καταδέχτηκε να τραγουδήσει στην Τουρκία