Άνδρας μετακόμισε με την κοπέλα του και είδε ότι κάνει ντους κάθε 15 ημέρες: «Κοιμόμουν στον καναπέ επειδή η μυρωδιά ήταν τρομερή»

Αληθινή Ιστορία: «Πριν μετακομίσουμε μαζί δεν παρατήρησα κάποια συγκεκριμένη κακή μυρωδιά»

Σε μία τρομερή εξομολόγηση προχώρησε ένας άνδρας, που έχει προκαλέσει ποίκιλες αντιδράσεις με τις τοποθετήσεις του. Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, ο άνδρας έγραψε σε σχετικό φόρουμ στο Reddit, υποστηρίζοντας ότι είναι σε σχέση με μια κοπέλα εδώ και τρία χρόνια, χωρίς να είχε παρατηρήσει κάποια περίεργη μυρωδιά.

Παρόλα αυτά, τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν μετακόμισαν μαζί, αφού το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί, γιατί η σύντροφος του μύριζε έντονα. «Την αγαπώ, αλλά δεν ήξερα με τι περίπτωση είχα να κάνω. Δεν πλένεται συχνά. Καθόλου. Κάνει ντους στο μέγιστο μία φορά κάθε δεύτερη εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Αληθινή Ιστορία: «Περιστασιακά μύριζε λίγο ο ιδρώτας» ανέφερε ο άνδρας

«Πριν μετακομίσουμε μαζί δεν παρατήρησα κάποια συγκεκριμένη κακή μυρωδιά. Περιστασιακά μύριζε λίγο ο ιδρώτας, αλλά είναι ανθρώπινο. Υποθέτω ότι έκανε περιστασιακά ντους πριν με δει;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, σημείωσε ότι «μετά από μερικούς μήνες που προσπαθούσα να ζήσω με αυτό, είχα βαρεθεί. Κοιμόμουν στον καναπέ επειδή η μυρωδιά ήταν τόσο τρομερή. Έκατσα και προσπάθησα να κάνω μια σοβαρή συζήτηση για αυτό».

Η ίδια όμως ήταν αρνητική σε αυτό το θέμα και έβαλε τα κλάματα, αναφέροντας ότι «δεν ήταν δική του δουλειά» και ζήτησε να μη συζητήσουν ξανά για αυτό το θέμα.

Ο άνδρας λοιπόν, ζήτησε από τους χρήστες του Reddit να του προτείνουν κάποια λύση, ενώ ρώτησε αν ο ίδιος έκανε κάτι άλλος. Σχεδόν όλοι πήραν το μέρος του και του είπαν να κάνει υπομονή και πως δεν προσέγγισε λάθος το συγκεκριμένο ζήτημα.

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων