Ανείπωτη θλίψη για την Μαρίνα Υψηλάντη: Η μεγάλη αγάπη για τη μητέρα της, η 29χρονη κόρη της και το τελευταίο αντίο

by Εύα Ζαχαριάδη
Ανείπωτη θλίψη για την Μαρίνα Υψηλάντη: Η μεγάλη αγάπη για τη μητέρα της, η 29χρονη κόρη της και το τελευταίο αντίο

Αιμιλία Υψηλάντη: Βαρύ πένθος για την απώλεια της κόρης της, Μαρίνας Υψηλάντη

Η αγαπημένη ηθοποιός, Αιμιλία Υψηλάντη περνάει δύσκολες στιγμές καθώς πέθανε η μοναχοκόρη της, Μαρίνα Υψηλάντη μόλις στα 55 της χρόνια.

Η 55χρονη Μαρίνα Υψηλάντη ήταν το παιδί που είχε αποκτήσει η ηθοποιός από τον γάμο της το 1964 με τον ναυτικό, Άγγελο Υψηλάντη. Η Αιμιλία Υψηλάντη σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από ένα χρόνο, είχε μιλήσει για την στενή σύνδεση που είχε με την κόρη της και επίσης ηθοποιό.

Ανείπωτη θλίψη για την Μαρίνα Υψηλάντη: Η μεγάλη αγάπη για τη μητέρα της, η 29χρονη κόρη της και το τελευταίο αντίο

Αιμιλία Υψηλάντη: Η σχέση με την κόρη της και η εγγονή της

«Έκανα έναν γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί του δεν ήταν δύσκολη γιατί ήμουν παντρεμένη αλλά συγχρόνως και ελεύθερη» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Υπάρχει μια ελληνική οικογένεια και δεν μεγάλωσα μόνη μου το παιδί. Δεν πειράζει που έλειπε ο σύζυγός μου. Δεν είναι πια στη ζωή. Είχε μια στενή σχέση με την κόρη μου. Εκείνος έπαιρνε τη μεγάλη αγάπη. Με την κόρη μου δεν είχα τις συγκρούσεις που θα έπρεπε. Μέχρι 16-17 χρονών κοιμόμασταν μαζί».

Τόσο με την κόρη της Μαρίνα, όσο και με την εγγονή της, την Άρτεμη η Αιμιλία Υψηλάντη έχει συνεργαστεί στο θέατρο «Αργώ».

«Τώρα έχω μαζί μου στο θέατρο την εγγονή μου, την Άρτεμις. Κάποτε είχα την κόρη μου και τώρα το παιδί της. Το παιδί μου ακολούθησε τα επαγγελματικά μου βήματα, δούλεψε ως ηθοποιός, αλλά ασχολήθηκε με τη σκηνοθεσία και τον κινηματογράφο. Μπορώ να σου πω πως με την εγγονή μου είμαι πιο επιεικής και απορώ πολύ με μένα. Αντίθετα με την κόρη μου ήμουν πιο σκληρή. Η αλήθεια είναι πως με τα παιδιά μας είμαστε πιο απαιτητικοί, με την Άρτεμη είμαι περισσότερο διαλλακτική.

Αυτό συμβαίνει γιατί με τα παιδιά υπάρχει ανταγωνισμός, ενώ με τα εγγόνια όχι. Με την επόμενη γενιά νιώθεις ότι είσαι πιο πολύ παιδαγωγός γιατί έχεις την αίσθηση πως φεύγεις και θέλεις να τους μάθεις πράγματα. Σε ό,τι αφορά την κόρη μου, ό,τι ήθελα να της το μάθω το ξέρει. Με την εγγονή μου είναι διαφορετικά τα πράγματα γιατί έχασε νωρίς τον μπαμπά της και έχει ανάγκη την οικογένεια. Εγώ θυμάμαι ήθελα να φύγω γρήγορα από το σπίτι μου, τα νέα παιδιά δεν νομίζω. Με την εγγονή μου απολαμβάνω να κάνω τα πάντα, να ταξιδεύουμε, να τις ανοίγω νέες πόρτες», ανέφερε σε συνέντευξή της στο Bovary και στη Χριστίνα Ζάχου τον Οκτώβρη του 2021.

Σήμερα η κηδεία της Μαρίνας Υψηλάντη στην Ακράτα

Σύμφωνα, με τις τελευταίες πληροφορίες, η κηδεία της ηθοποιού θα γίνει σήμερα Δευτέρα, στις 12.30, στην Ακράτα.

Τα μηνύματα θλίψης στο διαδίκτυο ήταν αμέτρητα, με φίλους και συγγενείς να είναι είναι σοκαρισμένοι με το δυσάρεστο γεγονός.

Προτεινόμενα