Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η 33χρονη Μαριάννα Γκοτσοπούλου – Άφησε πίσω της ένα μωρό 18 μηνών

by Newsroom i-diakopes.gr
Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η 33χρονη Μαριάννα Γκοτσοπούλου – Άφησε πίσω της ένα μωρό 18 μηνών

«Έφυγε» μόλις στα 33 της χρόνια η νηπιαγωγός Μαριάννα Γκοτσοπούλου. Η χαρισματική εκπαιδευτικός το τελευταίο διάστημα έζησε έντονες θλίψεις αλλά και μεγάλη χαρά. Από τη μία έχασε πρόωρα τον πατέρα της, επίσης εκπαιδευτικό Παναγιώτη Γκοτσόπουλο, από την άλλη έφερε στον κόσμο τον γιο της Γιάννη, που σήμερα είναι μόλις 18 μηνών. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να τον απολαύσει και να τον δει να μεγαλώνει και το χαμόγελό της «έσβησε» για πάντα.

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η 33χρονη Μαριάννα Γκοτσοπούλου – Άφησε πίσω της ένα μωρό 18 μηνών

Πάτρα: Πέθανε η 33χρονη νηπιαγωγός Μαριάννα Γκοτσοπούλου

Μέχρι την τελευταία στιγμή έδωσε γενναία, με θάρρος και αισιοδοξία τη μάχη με τη ασθένειά της. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία το Πάσχα.

«Η Μαριάννα ήρθε ως αναπληρώτρια νηπιαγωγός για παράλληλη στήριξη στο νηπιαγωγείο μας. Ηταν ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια. Πολύ πρόσχαρη, άψογη επαγγελματίας, πολύ φιλική, χαμογελαστή, βοηθητική προς όλους τους συναδέλφους. Ενα πολύ καλό και φωτεινό πλάσμα. Ηταν Ανθρωπος με όλη την έννοια της λέξεως. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην την αγαπήσει. Η απώλειά της είναι για εμάς βαρύ πλήγμα» μας είπε η συνάδελφός της και προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Βελιτσών Ειρήνη Χειμωνά.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας αναφέρει: «Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τη συναδέλφισσα αναπληρώτρια νηπιαγωγό Μαριάννα Γκοτσοπούλου, κόρη του αείμνηστου συνάδελφου Παναγιώτη Γκοτσόπουλου, η οποία έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 33 ετών χάνοντας τη γενναία μάχη που έδωσε με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε, αφήνοντας πίσω ένα παιδί μόλις 18 μηνών! Η Μαριάννα υπηρετούσε στο Νηπιαγωγείο των Βελιτσών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον μονάκριβο γιο της Ιωάννη, τον σύζυγό της Ανδρέα, λοιπούς οικείους της και συναδέλφους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της».

Προτεινόμενα