Αγγελική Νικολούλη: Ποιος είναι ο άγνωστος, μελαχρινός, κούκλος γιος της, Κωνσταντίνος, και ποια η ομοιότητά με την μητέρα του

Αγγελική Νικολούλη: Ποιος είναι ο γιος της

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών έχει κεντρίσει η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Παρά τη δημοσιότητα και την παρουσία της στην τηλεόραση, η δημοσιογράφος κρατά την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν και η γνωστή παρουσιάστρια «γράφει» χρόνια στο αστυνομικό ρεπορτάζ και έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Ποιος είναι γοητευτικός γιος της Αγγελικής Νικολούλη

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι πως ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, ο Κωνσταντίνος Μουσούλης κάνει τα δικά του βήματα στο Χόλιγουντ, ως σκηνοθέτης.

Ο ίδιος έχει ιδρύσει μια μικρή εταιρεία παραγωγής, τη Homeric Pictures, η οποία, βάσει μιας πρωτοποριακής συνεργατικής μεθόδου, προωθεί νέους δημιουργούς. Η τελευταία σκηνοθετική δουλειά του η οποία μάλιστα έχει δει επιτυχία και τιμητικές διακρίσεις σε φεστιβάλ κινηματογράφου, είναι η ταινία «Beautiful».

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, που έχει αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, ο Κωνσταντίνος είναι ιδιαίτερα γοητευτικός, ενώ οφείλουμε να ομολογήσουμε πως μοιάζει στις εκφράσεις και σε κάποια χαρακτηριστικά στη μητέρα του.

Related posts

Eurovision 2024: Οι στοιχηματικές εταιρίες έβγαλαν τον… νικητή – Η θέση της Ελλάδας

Παραμιλάει όλη η Ευρώπη: Σάρωσε η Μαρίνα Σάττι στον τελικό της Eurovision

Παγκόσμιο σούσουρο στη Eurovision: Η περυσινή νικήτρια Loreen αρνείται να δώσει το τρόπαιο στην Ισραηλινή, αν κερδίσει