Άγγελος Λάτσιος: Τι δουλειά κάνει πραγματικά ο γιος της Ελένης Μενεγάκη

Άγγελος Λάτσιος: Τι δουλειά κάνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη

Τα δικά του βήματα έχει αρχίσει σταδιακά να κάνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος σταδιακά έχει αρχίσει να χτίζει την καριέρα που θα ακολουθήσει.

Πριν από λίγο καιρό, η Ελένη Μενεγάκη και ο γιος της έκαναν μία συζήτηση προκειμένου να συμφωνήσουν τι θα κάνει στη ζωή του, η οποία βέβαια δεν εξελίχθηκε και τόσο καλά.

Ο Άγγελος Λάτσιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ωστόσο ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια του για αυτό και τελικά έμεινε στην Ελλάδα.

Άγγελος Λάτσιος: Τι δουλειά κάνει πραγματικά ο γιος της Ελένης Μενεγάκη

Άγγελος Λάτσιος: Η άγνωστη δουλειά του

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ. Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του.

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να ενσωματωθεί στον χώρο της τηλεόρασης.

Για αυτό λοιπόν και ο ίδιος ήδη έχει κάνει πλάνα για να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Youtube όπου θα ανεβάζει υλικό από extreme sports, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo