Άννα Μέγα: Έφυγε από την ζωή η γνωστή ηθοποιός

by Τόνια Τζαφέρη

Άννα Μέγα: Νεκρή στα 59 της έτη

Σπαράζει το αντίο του συζύγου της Άννας Μέγα, της ηθοποιού που έφυγε τόσο νέα από την ζωή, σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο στους δικούς της ανθρώπους και στο ελληνικό θέατρο.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε ο θάνατους της ηθοποιού Άννας Μέγα, η οποία έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον σκηνοθέτη και συγγραφέα Βασίλη Ραΐση, με τον οποίο ήταν παντρεμένη τα τελευταία 15 χρόνια. Τα λόγια του στον λογαριασμό του στο Facebook για τον χαμό της 59χρονης συζύγου του, ραγίζουν καρδιές. ”Άννα Μέγα (Αννούλα) 30/10/1963 – 1/5/2022

Άννα Μέγα: Έφυγε από την ζωή η γνωστή ηθοποιός

Το Σπαρακτικό αντίο στην Άννα Μέγα από τον σύζυγό της

Από φοιτητές ακόμα, φίλη, ερωμένη, συντρόφισσα, σύντροφος, παρτενέρ στην άγουρη και την λιγότερο άγουρη τέχνη μας, σύμβουλος, αδελφή. Τα τελευταία 15 χρόνια, όλα τούτα και η Γυναίκα μου. 5 χρόνια πριν, μπήκε ανάμεσά μας ο καρκίνος και μας έδεσε ακόμα πιο πολύ. Στο νοσοκομείο, την τελευταία μέρα που επικοινωνούσε, ήμασταν όλοι οι αγαπημένοι της πάνω από το κρεβάτι της και μιλούσαμε σιγά, να μην την ενοχλούμε.

«Τι λέτε;» μας ρωτάει. «Τίποτα αγάπη μου, απλά έχουμε πρόβλημα με την ασφάλεια του νοσοκομείου επειδή είμαστε πολλοί σε ένα δωμάτιο» «Πείτε τους ότι θα φύγω εγώ» Και έφυγες ψυχή μου. Βράδυ Πρωτομαγιάς. Δεν ήθελες να σε κλαίω αγάπη μου, αλλά εγώ από εγωϊσμό κλαίω, εμένα λυπάμαι. Χωρίς την προσωπικότητά σου, την συντροφιά σου, το πνεύμα σου, την πελώρια αγάπη σου νιώθω ξαφνικά πιο φτωχός, νιώθω ανήμπορος. Με όσα μου χάρισες όμως θα ξανασταθώ στα πόδια μου και θα σε περιέχω μέχρι να κλείσω τα δικά μου μάτια. Ο Βασίλης σου”.

Άννα Μέγα: Έφυγε από την ζωή η γνωστή ηθοποιός

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν