Aνοίγει το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA στον κόσμο στην Αθήνα

Τι καλύτερο για εμάς τις fashionistas και δη για τα κορίτσια της μόδας που λατρεύουν το Zara να μαθαίνεις το ωραιότερο νέο της ημέρας!
Το μεγαλύτερο Zara στον κόσμο ανοίγει στις 16 Μαϊου τις πύλες του στην Αθήνα και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους απανταχού λάτρεις του σε τρεις ορόφους συνολικής επιφάνειας 6.000 τ.μ.
Μάλιστα, σωστά διαβάζεις, αφού ο ισπανικός Όμιλος Inditex επέλεξε τον ανακαινισμένο πλέον Πύργο στον Πειραιά, που ετοιμάζεται να κάνει εγκαίνια, προκειμένου να χαρίσει στις φανατικές οπαδούς του έναν “παράδεισο” shopping, μέσα στο μεγαλύτερο κατάστημα Zara που έχεις δει ποτέ!

Το μεγαλύτερο κατάστημα Zara ανοίγει στην Ελλάδα τον Μάιο
Είναι ο αγαπημένος προορισμός για τα κορίτσια της μόδας ανά τον κόσμο, που περνούν ώρες επί ωρών ανακαλύπτοντας τα πιο μοδάτα κομμάτια της εκάστοτε σεζόν. Το Zara είναι λατρεμένο κατάστημα, με την ίδια απήχηση σε όλο τον πλανήτη ανάμεσα σε γυναίκες, άντρες και παιδιά που θέλουν να είναι πάντα στη μόδα.

Εδώ θα ανακαλύψεις τις τρέχουσες τάσεις, θα βρεις τα χρώματα που παίζουν στα trends και θα δημιουργήσεις τα πιο στυλάτα σύνολα για τις εξόδους σου, ανάλογα με την περίσταση. Έτσι στο άκουσμα ότι στις 16 Μαϊου ανοίγει το μεγαλύτερο Zara στον κόσμο στον Πειραιά δεν μπορούμε παρά να… πετάξουμε από τη χαρά μας!

Στον ανακαινισμένο Πύργο του Πειραιά, που ήταν για χρόνια εγκαταλειμμένος, η Inditex επέλεξε να ανοίξει Zara και Zara Home, ενώ παρουσία εκεί δεν θα υπάρχει για τις άλλες εταιρείες του Ομίλου, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius, Pull & Bear και Bershka.
Το νέο κατάστημα θα έρθει επί της ουσίας να αντικαταστήσει τα δύο υφιστάμενα καταστήματα (Zara & Zara Home) συνολικής επιφάνειας 3.000 τετραγωνικών μέτρων, τα οποία αυτή τη στιγμή λειτουργούν στον Πειραιά. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το Zara έκλεισε ήδη 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, με τη χώρα μας να θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες αγορές του Ομίλου Inditex σε πωλήσεις και No2 μετά την Ισπανία.

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

Θρήνος για τoν Δημήτρη: Έφυγε στα 29 του ξαφνıκά από τη ζωή μια μέρα μετά τα γενέθλιά του

Ποδοσφαιριστής μηνύει Pfizer και BioNTech για το εμβόλιο κατά του κоρονοϊού