Άνοιξε τα φτερά του: Τα επαγγελματικά σχέδια του Άγγελου Λάτσιου και η νέα δουλειά που είναι η απάντηση σε όσους τον αποκαλούν «χαραμοφάη»

Άγγελος Λάτσιος: Με τι ξεκίνησε να ασχολείται ο γιος της Ελένης Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει βάλει μπροστά τα επαγγελματικά του σχέδια και ξεκίνησε να ασχολείται με τον τουρισμό. Ο γιος της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη, αν και είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις προσπαθώντας να μένει όσο μπορεί μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας. Παρ’ όλα αυτά τους τελευταίους μήνες έχει βρεθεί στο επίκεντρο της εγχώριας showbiz, λόγω της σχέσης του με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία.

Άγγελος Λάτσιος: Η επαγγελματική ενασχόληση του γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου

Οι γονείς του Άγγελου Λάτσιου μιας και είναι άνθρωποι της τηλεόρασης και των media, ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να βαδίσει στα χνάρια τους με τον δικό του τρόπο.

Ο ίδιος αν και είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια του για αυτό και τελικά έμεινε στην Ελλάδα.

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ. Ωστόσο ο γιος της γνωστής παρουσιάστριας φαίνεται πως σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα κανάλι στο Youtube όπου θα ανεβάζει υλικό από extreme sports, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του.

Related posts

Μπράβο τέτοιους νέους Έλληνες θέλουμε: 22χρονος φοιτητής κέρδισε 100 αντιπάλους στον «Μονομάχο» και κέρδισε 44.694€

Παγκόσμια Θλίψη για τον Βασιλιά Κάρολο: Δυστυχώς, αυτός είναι ο επιθετικός καρκίνος του, τραγικά νέα

“Σεισμός” στο Survivor: Παίκτρια έφυγε για να κάνει τεστ εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο