«Άντε φύγε από εδώ ανόητη»: Ο Κωνσταντίνος Τζούμας επιτέθηκε σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1

by Εύα Ζαχαριάδη

«Άντε φύγε από εδώ ανόητη»: Η επίθεση του Τζούμα σε δημοσιογράφο

Συνεχίζει το παραλήρημά του ο Κωνσταντίνος Τζούμας στις εκπομπές. Μετα από τις προκλητικές δηλώσεις στο Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής, επέστρεψε με καινούργιες δηλώσεις και στην εκπομπή Πρωινοί Τύποι το πρωί του Σαββάτου (8/1). Πιο συγκεκριμένα έκανε ένα νέο παραλήρημα για τις γυναικοκτονίες, το οποίο ήταν άκρως προκλητικό και υποτιμητικό για τις οικογένειες των θυμάτων.

«Σιγά τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά!», προκαλεί ο Κωνσταντίνος Τζούμας

«Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Τον λόγο πήρε η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου, η οποία σχολίασε πως η δήλωσή του ήταν κατάπτυστο και την εξόργισε.

«Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί , άντε φύγετε από εδώ ανόητη» είπε ο ηθοποιός.

Αμέσως οι παρουσιαστές της εκπομπής υποστήριξαν τη συνεργάτιδά τους και του είπαν: «Δεν πρέπει να πείτε μία “συγγνώμη” στις οικογένειες που έχουν υποστεί αυτή τη βάσανοΔεν ξέρω αν είστε σε παραλήρημα. Θεωρείτε συστημικό στοιχείο το να δολοφονούνται γυναίκες;».

«Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ» ανέφερε γελώντας σαρκαστικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

«Άντε φύγε από εδώ ανόητη»: Ο Κωνσταντίνος Τζούμας επιτέθηκε σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1

Τοποθέτηση του ραδιοφωνικού σταθμού που εργάζεται

Αρκετά είναι τα άτομα τα οποία ξέσπασαν κατά του Κωνσταντίνου Τζούμα με αφορμή τις δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό». Έτσι, σε μια δημόσια ανάρτηση προχώρησε ο ραδιοφωνικός σταθμός “Eν Λευκώ” στον οποίο εργάζεται ο ίδιος.

Έτσι, με την δημόσια ανάρτηση στο Facebook, ο σταθμός προσπάθησε να διαχωρίσει την θέση του καθώς και να ζητήσει από τον ραδιοφωνικό παραγωγό να ανακαλέσει.

Μάλιστα, έγραψαν χαρακτηριστικά: «Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν