Αντώνης Καρυστινός: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ της Ελλάδας, η ενασχόληση με τη γραφιστική και η υποκριτική στα 26

Αντώνης Καρυστινός: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη ζωή του

Tζορτζ Κλούνει της Ελλάδας, έχει χαρακτηριστεί ο Έλληνας ηθοποιός Αντώνης Καρυστινός, που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στον γυναικείο πληθυσμό κάθε φορά που κάνει μία τηλεοπτική εμφάνιση. Ο ηθοποιός γεννήθηκε το 1971 και ξεκίνησε να εργάζεται ως γραφίστας, όμως στα 26 του χρόνια η εταιρείας που εργάζεται κλείνει και αποφασίζει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μια τυχαία «συνάντηση» με θέατρο του δρόμου, ακροβάτες και μίμους – λόγος και επιδεξιότητα μαζί – προξένησε το ενδιαφέρον του, καθώς πρόκειται για ένα είδος που διέφερε απ’ οτιδήποτε είχε δει ποτέ πριν.

Αφού πήρε τις απαραίτητες πληροφορίες, εντάχθηκε στα μαθήματα και αμέσως μετά στην ομάδα του Ζαν Ζακ Τεσσόν. «Ήταν κάτι που έμοιαζε εντελώς αντίθετο στην κυρίαρχη και απαράδεκτη τάση του lifestyle της εποχής. Η εκπαίδευση γινόταν εκεί που σήμερα είναι το καφενείο του Κεραμεικού. Ήταν συγκλονιστικό. Ήμασταν περί τα 30 άτομα, αρκετοί από τη Γαλλία και το Βέλγιο, και με είχε συνεπάρει το γεγονός ότι ο στόχος ήταν ομαδικός» αναφέρει σε συνέντευξή του στη Νέα Σελίδα.

Στη συνέχεια, παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής για ένα χρόνο στην Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου και την επόμενη χρονιά ξεκίνησε να σπουδάζει ηθοποιός στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη.

Αντώνης Καρυστινός: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ της Ελλάδας, η ενασχόληση με τη γραφιστική και η υποκριτική στα 26

Αντώνης Καρυστινός: Η τηλεοπτική του πορεία

Έκανε το θεατρικό του ντεμπούτο στην παράσταση “Διπλή Απιστία” στο θέατρο Αμόρε, ενώ πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση το 2001 στη σειρά “Είσαι το Ταίρι Μου”. Ακολούθησε η συμμετοχής του στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη “Σαββατογεννημένες”, στο ρόλο του Γιώργου Πέτρου, το 2003.

Επίσης, μεταξύ άλλων, πρωταγωνίστησε στις σειρές “Βελούδο από μετάξι” (2004-2005), “Singles” (2007-2008), “Υπέροχα πλάσματα” (2007-2008), “Κούκλες” (2010-2011), “Μπρούσκο” (2013-2016), “Αστέρας Ραχούλας” (2016-2017), “Η Επιστροφή” (2018-2019).

Στο κινηματογράφο, ο Πέτρος Σεβαστίκογλου τον έκανε πρωταγωνιστή στην ταινία του «Τρεις στιγμές», η οποία πήγε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2008. Αργότερα, ο σημαντικός κινηματογραφιστής Κωνσταντίνος Γιάνναρης τον επέλεξε για τον κεντρικό ρόλο της ταινίας του «Άνθρωπος στη θάλασσα». Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στην Μπερλινάλε, τον Φεβρουάριο του 2011 και ο Αντώνης Καρυστινός περπάτησε στο κόκκινο χαλί.

Συμμετείχε επίσης στις ταινίες “Πεθαίνω για σένα” (2009), “Mana at sea” (2011), “Ο εχθρός μου” (2013).

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη, αλλά προσπαθεί να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά του.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo