Ανυπομονεί η έγκυος Μαίρη Συνατσάκη: Το όνομα-έκπληξη του μωρού και η αποκάλυψη για τη νονά

Μαίρη Συνατσάκη: Η αποκάλυψη για το μωρό της

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Πρόσφατα η επιχειρηματίας βρέθηκε μπροστά στις κάμερες και μίλησε για το όνομα του μωρού της αλλά και για την νονά του μωρού.

«Είμαι στον έβδομο μήνα, είμαι πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου, αλλά άπαξ και μπήκα στον τέταρτο όλα πάνε πολύ καλά, κυλούν όπως πρέπει, υπάρχει ηρεμία, όλα είναι εντάξει. Έχουμε μάθει το φύλο αλλά δεν το ανακοινώνουμε, δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση στο κομμάτι του φύλου. Είμαστε τόσο έτοιμοι όσο έτοιμοι μπορούν να είναι οι άνθρωποι όταν βρίσκονται μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο που δεν το έχουν ξαναζήσει, δηλαδή λίγο.

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτή είναι η νονά του παιδιού

Διαβάζουμε πράγματα… Όταν είναι να συμβούν θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος, δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει με αυτά τα πρακτικά», είπε η Μαίρη Συνατσάκη. Για το όνομα του μωρού ανέφερε: «Έχουμε σκεφτεί ονόματα αλλά περιμένουμε να γνωρίσουμε το παιδί πρώτα. Δεν θα πάει παραδοσιακά σε γιαγιάδες και παππούδες. Όσο για την νονά του μωρού, αυτή θα είναι η καλή της φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας