Πιο όμορφη από ποτέ: Η νέα εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

by Εύα Ζαχαριάδη

Απίστευτη αλλαγή: Η νέα εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου

Ενόψει της νέας δισκογραφικής επανένωσης των Antique, η Έλενα Παπαρίζου αρχίζει και ετοιμάζει πολλές αλλαγές. Πρόκειται για μια μουσική επανένωση η οποία θα συζητηθεί πολύ.

Η number 1 τραγουδίστρια θα συνεργαστεί μετά από 19 χρόνια με τον Νίκο Παναγιωτίδη και οι Antique θα είναι ξανά γεγονός, ξυπνώντας ωραίες αναμνήσεις από τα τέλη των 90’s και τις αρχές των 00’s.

Η Έλενα έχει προχωρήσει όμως και σε αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση που πάντα είναι εντυπωσιακή. Η πανέμορφη performer έχει ανοίξει αρκετά το μαλλί της και στη νέα της φωτογραφία προφίλ στην επίσημη σελίδα της στο Facebook την βλέπουμε αρκετά ανανεωμένη και εμφανώς λαμπερή.

Βλέπουμε ότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες το μαλλί της ήταν πιο σκούρο και τώρα το άνοιξε περισσότερο. Πάντως κι αυτό το νέο look τής πάει απίστευτα.

Απίστευτη αλλαγή για την Έλενα Παπαρίζου – Το ξανθό της πάει πολύ

Οι Antique, το δημοφιλές και αγαπημένο συγκρότημα που ξεχώρισε πριν από δύο δεκαετίες για τον συνδυασμό της ελληνικής μουσικής με τους σκανδιναβικούς pop ήχους, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο single 19 χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία.

Πιο όμορφη από ποτέ: Η νέα εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 1999, όταν η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης δημιούργησαν το αξέχαστο ντουέτο των Antique, και μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών κατάφεραν να διαπρέψουν σε όλη τη Σκανδιναβία (Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία), την Ελλάδα, την Γερμανία, την Πολωνία, την Ιταλία και την Κύπρο, χτυπώντας τις πρώτες θέσεις τόσο στα επίσημα charts πωλήσεων όσο και στα ραδιοφωνικά airplay.

«Opa Opa», «Δυνατά Δυνατά», «Μέρα με τη Μέρα», «Καινούργια Αγάπη», «Die For You», «Άλλη Μια Φορά», «Follow Me» και «Μωρό Μου» είναι μόνο λίγες από τις μεγάλες επιτυχίες τους που ακούστηκαν δυνατά σε όλη την Ευρώπη.

19 χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, η Έλενα Παπαρίζου συναντάει ξανά δισκογραφικά τον Νίκο Παναγιωτίδη με αφορμή μια σειρά από καλοκαιρινές συναυλίες στη Σουηδία, και διασκευάζουν το «Ti Ti», την ελληνική έκδοση του “Didi” του Khaled το οποίο ακούσαμε αρχικά στα ελληνικά από τον Γιώργο Αλκαίο το 1992, σε στίχους της Εύης Δρούτσα. Το τραγούδι αναμειγνύει τους ανατολίτικους ήχους με την δυτική pop, όπως ακριβώς έκαναν και τα πρώτα τραγούδια των ANTIQUE “Opa Opa” (επίσης δια χειρός Γιώργου Αλκαίου) και «Δυνατά Δυνατά».

Το remake του «Ti Ti» επιμελήθηκαν οι C&N Project, οι μουσικοί παραγωγοί οι οποίοι δημιούργησαν τους ANTIQUE το 1999, και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο σε όλη την Ευρώπη από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν