Απίστευτη μεταμόρφωση γυναίκας: Η 63χρονη με γκρίζα μακριά μαλλιά έγινε εντυπωσιακή ξανθιά με καρέ που φαίνεται 20 χρόνια νεότερη

by Εύα Ζαχαριάδη

Απίστευτη μεταμόρφωση γυναίκας: Ο κομμωτής που της άλλαξε την ζωή

Μια 63χρονη γυναίκα μεταμορφώθηκε μετά από την βοήθεια ενός κομμωτή. Η γυναίκα δεν ένιωθε άνετα με τα γκρίζα μαλλιά της και έψαχνε μια λύση για να ανανεωθεί.

Ζήτησε την βοήθεια του Christopher Hopkins

Έτσι, αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του στυλίστα Christopher Hopkins, για να ανανεώσει την εικόνα της. Η γυναίκα ήταν τόσο ενθουσιασμένη για την πλήρη μεταμόρφωσή της.

Πριν την αλλαγή, η Diana είχε μακριά, ξανθά μαλλιά που είχαν μια φυσική απόχρωση του γκρι. Είχε επίσης κοντές ωφέλειες. Το hairstyle της, ήταν μια αναδρομή στην δεκαετία του ’80.

Απίστευτη μεταμόρφωση γυναίκας: Η 63χρονη με γκρίζα μακριά μαλλιά έγινε εντυπωσιακή ξανθιά με καρέ που φαίνεται 20 χρόνια νεότερη

Οι αλλάγες που οδήγησαν στην απίστευτη μεταμόρφωση της γυναίκας

Ο Christopher, ήθελε να δώσει στη Diana μια νέα εμφάνιση. Δεδομένου ότι είναι ειδικός στο makeover, η Diana ήταν περισσότερο από πρόθυμη να τον αφήσει να της αλλάξει εμφάνιση.

Ο Christopher φώτισε τα μαλλιά της Diana με ένα ολοκαίνουργιο χρώμα βάσης. Στη συνέχεια, επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Diana, που εξακολούθησε όμως να φαίνεται φυσικό.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την ολική μεταμόρφωση της Diana. Είναι πραγματικά υπέροχο το αποτέλεσμα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo