Απίστευτο και όμως αληθινό: Με απάτησε την ώρα του τοκετού, χωρίσαμε αλλά τον έκανα τατουάζ στο πρόσωπο μου γιατί ελπίζω μια μέρα να σμίξουμε ξανά

Απιστία: Η γυναίκα που το πήγε σε άλλο επίπεδο

Κάθε άνθρωπος αντιδράει διαφορετικά στην απιστία. Όμως στην περίπτωση αυτής της γυναίκας, όλοι θα απορήσουν με την επιλογή της.

«Όλοι με ζηλεύουν επειδή έχω τατουάζ στο πρόσωπο τον σύντροφο μου, παρόλο που με απατά. Ο σύντροφος μου θα επιστρέψει»

Μια γυναίκα μπορεί να πέρασε δραματικές στιγμές όταν έμαθε τις απιστίες του συντρόφου της και να αποφάσισε να χωρίσουν, παρόλα αυτά τον έκανε τατουάζ στο πρόσωπο και ελπίζει κάποια στιγμή να είναι πάλι μαζί.

Η Narally Najm έγινε viral στο TikTok με σχετικό βίντεο που ανέβασε, αφού όχι μόνο γιατί αποκάλυψε ότι ο σύντροφος της, την απατούσε συστηματικά, αλλά και επειδή έδειξε σχεδόν τα μάγουλα και τον λαιμό της καλυμμένα με σχέδια που απεικονίζουν τον πρώην σύντροφο, σύμφωνα με τη mirror.co.uk.

Όπως ανέφερε, η ίδια έμαθε την αλήθεια μία εβδομάδα μετά τη γέννηση του παιδιού τους κι εφόσον μπήκαν στο νέο τους σπίτι, που μόλις είχαν αγοράσει.

Νόμιζα ότι ήμασταν η τέλεια οικογένεια. Μόλις είχα γεννήσει τον γιο μας πριν από μια εβδομάδα, αγοράσαμε ένα σπίτι και όλα έμοιαζαν τόσο αληθινά… Μόνο για να μάθω ότι με απατούσε… Ακόμα και όταν ήμουν στον τοκετό», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, μπορεί η ίδια να αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση τους, όμως μετά από λίγο το μετάνιωσε. Οπότε αποφάσισε να τον χτυπήσει τατουάζ στο πρόσωπο της, ώστε να δείξει πως θέλει να είναι πάλι μαζί, ευελπιστώντας να επιστρέψει πάλι κοντά της.

@narallynajm13

❤️ Daddy DADDY DADDY! IDC WE NOT TOGETHER AND THIS IS WHAT I WANT?

♬ DADDY LAURA NAJM – THE NAJM FAMILY ?

Απιστία: Προσπάθησαν να τη συνετίσουν στα σχόλια

Τα σχόλια λοιπόν, στο προφίλ που διατηρεί στο TikTok έπεσαν «βροχή» με πολλούς να τονίζουν ότι πρέπει να προχωρήσει στη ζωή της και πως θα μετανιώσει τα σχέδια που έκανε πάνω της.

«Μια μέρα που θα γίνεις μεγαλύτερη και πιο ώριμη θα το μετανιώσεις, αλλά αν σε κάνει ευτυχισμένη αυτή τη στιγμή, ας είναι. Προσεύχομαι για σένα», σημείωσε ένα άτομο και ένα άλλο πρόσθεσε ότι «δεν βρίσκω λόγια… Λυπάμαι πολύ Narally».

Παρόλα αυτά, εκείνη υπερασπίστηκε την απόφαση της, αναφέροντας ότι «όλοι με ζηλεύουν επειδή έχω τατουάζ στο πρόσωπο τον σύντροφο μου, παρόλο που με απατά. Ο σύντροφος μου θα επιστρέψει».

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;