Από κολλητοί γίναν ξένοι: 5 αντρικές φιλίες που τέλειωσαν άδοξα και δεν μιλάνε καν μεταξύ τους

by Τόνια Τζαφέρη

Διάσημοι άντρες φίλοι: 5 περιπτώσεις που η φιλία έληξε άδοξα

Διάσημες άντρες φίλοι: Δύσκολο πράγμα η φιλιά; Μήπως όχι; Σίγουρα πάντως όταν επαγγελματικά θέματα και δημοσιότητα εμπλέκονται, τότε όλα δείχνουν πως τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Άλλωστε δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς καταστάσεις, όπου περιπλέκονται πολλά συμφέρονται και πτυχές.

Κάποιες φιλίες, στο πέρασμα του χρόνου τα έχουν καταφέρει πολύ καλά. Άλλες πάλι, είτε μέσα σε μια μέρα, είτε με την πάροδο του χρόνου έχουν σβήσει για τα καλά. Μπορεί το να μην έχεις πια στην ζωή σου, έναν φίλο σου να μην είναι ευχάριστο. Αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι η μόνη επιλογή.

Σε αυτήν την ανάρτηση λοιπόν, θα δούμε 5 φιλίες αντρών, οι οποίες δυστυχώς (ή μπορεί και ευτυχώς) δεν άντεξαν μέσα στον χρόνο.

Διάσημες άντρες φίλοι: 5 περιπτώσεις που η φιλία έληξε άδοξα

Γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω. Ποιος, όμως, μπόρεσε ποτέ να ξεχάσει το καλλιτεχνικό δίδυμο Φοίβος – Λεμπέσης που μας χάρισε μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια των ‘90s – ‘00s; Ο Γιώργος Λεμπέσης δηλώνει μέχρι σήμερα πικραμένος για τη συμπεριφορά που ο Φοίβος κατέληξε να έχει απέναντί του.

Ο δημιουργός των επιτυχιών έπαψε ξαφνικά να μιλάει στον φίλο και συνεργάτη του χωρίς καν να του εξηγήσει τον λόγο. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Γιώργος Λεμπέσης:
«Κατανοώ ότι μπορεί να μη θες να συνεχίσεις να γράφεις για έναν καλλιτέχνη. Δεν κατανοώ την όλη συμπεριφορά του να μη σηκώνει τα τηλέφωνα. Όσο και αν προσπάθησα να πάρω απαντήσεις, δεν πήρα”.

Είχαμε υποσχεθεί να μην αλλάξει ο ένας προς τον άλλον ό,τι και αν γίνει με τις καριέρες μας. Εγώ θεωρώ το τήρησα», σχολίασε ο Γιώργος κλείνοντας κάπως έτσι το κεφάλαιο «Φοίβος».

Έληξε άδοξα η φιλία των παρακάτω διάσημων αντρών

Διάσημοι άντρες φίλοι: 5 περιπτώσεις που η φιλία έληξε άδοξα

Πολύ τους απολαμβάναμε τους δυο Θεσσαλονικείς. Τα πλάνα όμως άλλαξαν. Από μπάνια μαζί στην Χαλκιδική, οι δυο τους έχουν χρόνια να μιλήσουν. Πολλοί υποστήριξαν πως η καυστική σάτιρα του Κανάκη απέναντι στον Γρηγόρη στο «Ράδιο Αρβύλα» αποτέλεσε την αιτία που οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί.

Από κολλητοί γίναν ξένοι: 5 αντρικές φιλίες που τέλειωσαν άδοξα και δεν μιλάνε καν μεταξύ τους

Εξίσου ταιριαστοί φίλοι. Ίδιο άδοξο τέλος με τους παραπάνω. Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ τους και έτσι όχι μόνο δεν συνεχίστηκε η εκπομπή τους. Αλλά έκοψαν και κάθε επικοινωνία.

Διάσημοι άντρες φίλοι: 5 περιπτώσεις που η φιλία έληξε άδοξα

Επιστρέφοντας και πάλι στον Κανάκη, αλλά αυτήν την φορά με τον Σωτήρη Καλυβάτση. Ο Σωτήρης είχε δηλώσει πως μετά από 12 χρόνια συνεργασίας δε μιλάει πια με τον πρώην κολλητό του πολύ απλά γιατί «δεν έχουν κάτι να πουν».
Ο Κανάκης από τη μεριά του χαρακτήρισε το θέμα ως «λεπτό κι ευαίσθητο».

Διάσημοι άντρες φίλοι: 5 περιπτώσεις που η φιλία έληξε άδοξα

Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου. Δίδυμο που υπέγραψε τεράστιες επιτυχίες. Κατέληξαν όμως κυριολεκτικά “Δυό ξένοι”.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα