Αποχώρησε ο Βαλάντης από το Survivor χωρίς να χαιρετήσει και πέταξε στη φωτιά την κόκκινη μπαντάνα

by Τόνια Τζαφέρη

Βαλάντης: Βρέθηκε τελικά εκτός παιχνιδιού

Άδοξα έληξε το ριάλιτι επιβίωσης για τον τραγουδιστή Βαλάντη, ο οποίος αποχώρησε όχι και με τον καλύτερο τρόπο, με την ομάδα να έχει στραφεί ολοκληρωτικά εναντίον του.

Ο Βαλάντης βρέθηκε τελικά εκτός ριάλιτι και οι Διάσημοι ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η τοξικότητά του Βαλάντη και ο τρόπος που μίλησε για το θέμα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε Διάσημους, Μαχητές και το τηλεοπτικό κοινό του Survivor να τον θέλει μακριά από τον Άγιο Δομίνικο και την Τετάρτη το βράδυ φάνηκε πως η… στρατηγική της ομάδας του να τον τοποθετήσει στον… τάκο απέναντι από τους Γιωρίκα Πιλίδη και Θανάση Βισκαδουράκη είχε αποτέλεσμα, καθώς ο τραγουδιστής αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αποχώρησε ο Βαλάντης  από το Survivor χωρίς να χαιρετήσει και πέταξε στη φωτιά την κόκκινη μπαντάνα

Ο Βαλάντης δεν θέλησε καν να αποχαιρετήσει την ομάδα

Μάλιστα ο Βαλάντης δεν χρειάστηκε καν να χαιρετήσει συμπαικτες και αντιπάλους, αφού αποφάσισε να μην δώσει το παρών ούτε στο Συμβούλιο αποχώρησης, αφήνοντας άναυδό μέχρι και τον Γιώργο Λιανό.

Οι τελευταίες δηλώσεις πριν την αποχώρηση του Βαλάντη

Ο Βαλάντης έμαθε για την αποχώρησή του μέσω… γράμματος με το όνομά του και υπό επιβλητική μουσική με την οποία έντυσε η παραγωγή τα καρέ του και με τον ίδιο να καίει την κόκκινη μπαντάνα μαζεύοντας τα πράγματά του για να αποχωρήσει.

«Δεν είναι σήμερα ο τελευταίος αγώνας, έχει περάσει εδώ και μέρες. Δεν θα αγωνιστώ όχι για ιατρικούς λόγους αλλά για θέματα bullying από την ομάδα μου. Συνεχώς μου λένε να μην παίξω για να μην πάρει η Μπλε ομάδα πόντο κι επειδή δεν είμαι καλός παίκτης. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί συνέχεια η αντιμετώπιση είναι η ίδια και δεν μπορώ να παίξω σε κανένα παιχνίδι» είπε ο Βαλάντης.

Αποχώρησε ο Βαλάντης  από το Survivor χωρίς να χαιρετήσει και πέταξε στη φωτιά την κόκκινη μπαντάνα

«Δυστυχώς παιδιά σας έχουμε κοροϊδέψει πάρα πολλές φορές. Είμαι δυστυχισμένος που γνώρισα τέτοιους ανθρώπους. Ντρέπομαι που υπάρχει τέτοια ανθρωποφαγία. Θα τα πούμε το βράδυ» σημείωσε ο Βαλάντης.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν