Αποκάλυψη Χριστίνας Φαμέλη: Η σειρά Σασμός γυρίζεται στο πραγματικό πατρικό μου σπίτι

by Τόνια Τζαφέρη

Χριστίνα Φαμέλη: Την γνωρίσαμε μέσα από τις Άγριες Μέλισσες

Χριστίνα Φαμέλη: Μετά τους ρόλους της στις «Άγριες Μέλισσες» και τον ‘’Σιωπηλό δρόμο’’… Φέτος θα την δούμε να ερμηνεύει μια κεντρική ηρωίδα της νέας δραματικής σειράς του Alpha. Που περιγράφει το πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα.

Χριστίνα Φαμελη: Όσα είπε για την νέα σειρά «Σασμος»

Η Χριστίνα Φαμέλη δήλωσε επίσης πως το σπίτι που παρουσιάζεται ως το πατρικό της στη σειρά, είναι το σπίτι που όντως μεγάλωσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Χριστίνας Φαμέλης για την νέα σειρά

“Ο “Σασμός” είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου. Δηλαδή, το πατρικό σπίτι της τηλεοπτικής Αργυρώς, είναι το δικό μου πατρικό σπίτι, αυτό που μεγάλωσα. Η σκηνογράφος διάλεξε τυχαία το πραγματικό μου παιδικό δωμάτιο για δικό μου δωμάτιο στη σειρά. Το ίδιο και με το δωμάτιο της μαμάς μου, που το διάλεξε για την τηλεοπτική μαμά μου”.

“Στη σειρά έχω μια σκηνή που φτάνω στο σπίτι μετά από χρόνια που ήμουν στην Αυστραλία και η συγκίνησή μου ήταν πραγματική, γιατί λόγω δουλειάς δεν πήγαινα συχνά. Το είδα φτιαγμένο και με πολύ κόσμο και συγκινήθηκα. Είχα καιρό να το δω με τόσο κόσμο”, πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα