Αποκάλυψη φωτιά: «Ο Άρης Σοϊλέδης είπε ότι με τα χρήματα του επάθλου θα πάρει βίλα στη Γλυφάδα»

Άρης Σοϊλέδης: Οι αποκαλύψεις που έγιναν από τον Σπύρο Μαρτίκα

Το ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζεται δυναμικά με τους παίκτες να φτάνουν όλο και πιο κοντά στο τέλος και άρα όλο και πιο κοντά στον μεγάλο νικητή που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας παρέμεινε για ακόμη μια φορά στο Survivor και όπως ήταν επόμενο τα αίματα άναψαν ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μάλιστα, ο παίκτης τα έβαλε ξανά τόσο με τον Άρη Σοϊλέδη όσο και με την Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Μαρτίκα για τον Άρη Σοϊλέδη

«Ξαφνικά λένε ότι ψήλωσα κι έδειξα έπαρση. Που έδειξα έπαρση Ασημίνα μου; Ζητώ ταπεινά ευχαριστώ από τον κόσμο, που το έχω κάνει 9 φορές. Νιώθω τεράστια υποχρέωση. Κάποια στιγμή που είχες μείνει μόνη σου και δεν είχες ούτε τον Κατσαούνη δίπλα σου, ένιωσα ότι έβαλες μυαλό. Τώρα απέκτησες την Βρισηίδα, που την εκμεταλλεύεσαι και τον Άρη, που έχει έπαρση» είπε αρχικά ο Μαρτίκας στο Survivor.

«Ο άλλος έλεγε έχω πάρει μέχρι τώρα τόσα και μετά έλεγε θα πάρω και το έπαθλο. Θα νοικιάσω μια βίλα στην Γλυφάδα και θα κάνω ταξίδια. Τους υποχρεώνει να τον φτάσουν τελικό. Έχετε τόση σιγουριά ότι θα πάρετε το έπαθλο. Χθες ανακοίνωνε ο Άρης τι θα κάνει με το έπαθλο. Θα νοικιάσει υπερπολυτελή βίλα στην Γλυφάδα» συμπλήρωσε ο Σπύρος για τον Άρη στο Survivor.

Related posts

Νέα ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τον Ιησού από τη Ναζαρέτ: 1η φορά γίνεται αυτό στην χώρα μας, αναστατωμένοι οι τηλεθεατές

Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού

Προειδοποίnση Κώστα Λεφάκη για το Πάσχα: Έρχεται 7ημερο των Παθών για αuτά τα 6 ζώδια