Αποκάλυψη στον Σασμό: Ο Πάυλος Βρουλάκης επιστρέφει και ορκίζεται εκδίκηση πάνω στον τάφο του Άγγελου

by Εύα Ζαχαριάδη

Σασμός: Η επιστροφή, η εκδίκηση και η αποκάλυψη του Παύλου Βρουλάκη

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να γίνει μια αποκάλυψη στον Σασμό. Ο Παύλος Βρουλάκης ζει και βασιλεύει και πρόκειται να σκορπίσει τον φόβο στην Άνω Ποροιά καθώς η παρουσία γίνεται γνωστή στο χωριό.

Ο χαμένος συγγενής, δεν έχει πνιγεί αλλά ζει και είναι εδώ για να εκδικηθεί για τον θάνατο του Άγγελου. Οι αβοήθητες σχεδόν γυναίκες Σταματάκη θα πάρουν θάρρος με την αποκάλυψη του ξαδέρφου του Μάρκου, αφού πλέον δε θα είναι μόνος του.

Το ζήτημα είναι ωστόσο, πως ο Παυλής ορκίζεται πάνω στον τάφο του γιατρού, πως ο άδικος θάνατος του θα κανονιστεί από τον ίδιο με κάθε μέσο, κάτι που ίσως φέρει σε δύσκολη θέση την Αργυρώ.

Αποκάλυψη στον Σασμό: Ο Πάυλος Βρουλάκης επιστρέφει και ορκίζεται εκδίκηση πάνω στον τάφο του Άγγελου

Σασμός: Ξεφεύγουν τα πράγματα με την Μαρίνα και τον Παυλή

Μεγάλες ανατροπές και φουρτούνες προμηνύει το επεισόδιο της Κυριακής 25/9 στον Σασμό, καθώς ενώ όλοι πιστεύουν πως εκείνος είναι νεκρός στα βάθη της θάλασσας και η γιαγιά Ειρήνη έχει χάσει τα λογικά της, αντιλαμβάνονται πως όσα έλεγε ισχύουν και πως ο Παύλος Βρουλάκης επέστρεψε “από τα βάθη της θάλασσας”, διψασμένος για αίμα και εκδίκηση.

Ενώ όμως όλοι θα περίμεναν μία πιο θερμή υποδοχή από την οικογένεια των Βρουλάκηδων, η Μαρίνα θορυβείτε ιδιαίτερα από την στιγμή που αντιλαμβάνεται με τι σκοπούς έχει επιστρέψει και τότε έρχεται η ρήξη!

Η Μαρίνα, από την αρχή της σειράς φαίνεται ένας άνθρωπος πράος και πονεμένος, που το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί είναι να χυθεί και άλλο αίμα για χάρη της βεντέτας, σαν να λέμε καμία σχέση με την Καλλιόπη. Έχοντας υποστεί βαρβάτες απώλειες, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος, και θέλει την ησυχία να επιστρέψει στο σπίτι της κάτι που “απειλεί με την έλευση του ο Παύλος.

Οι δυο τους έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση όταν καταλαβαίνει τους σκοπούς του, και του ζητά να μείνει στην άκρη, καθώς τα πράγματα έχουν δείχνει να ηρεμούν κάπως μετά την δολοφονία του Άγγελου ωστόσο δεν νομίζουμε πως θα την ακούσει…

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν