Απολύσεις στον ΣΚΑΪ: Αυτό είναι το βίvτεο με τις περιπτύξεις παικτών του «Big Brother» που χλεύασαν και διέρρευσαν οι τεχνικοί

«Big Brother»: Τεχνικοί χλεύασαν και διέρρευσαν βίντεο

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα απαράδεκτο βίντεο μέσα από το σπίτι του «Big Brother». Ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα να επιδίδονται σε πράξεις που σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να καταγραφούν. Συγκεκριμένα, το υλικό παρουσιάζει τη νεαρή παίκτρια να ικανοποιεί τον πρώην παίκτη του GNTM μέσα στο ντους.

Πρόκειται για υλικό μέσα από τη ντουζιέρα τις βίλας, όπου το ζευγάρι απομονώθηκε προκειμένου να απολαύσει ιδιαίτερες στιγμές, οι οποίες όμως -όπως ήταν λογικό- είχαν κοινό.

Στο σημείο -όπως γνώριζαν οι παίκτες- υπάρχουν κάμερες οι οποίες καταγράφουν 24 ώρες του 24ωρο, σε αντίθεση με την τουαλέτα, στην οποία θα μπορούσαν να έχουν καταφύγει προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.

Δυστυχώς για εκείνους, αν και οι εικόνες δεν θα μπορούσαν να φτάσουν στον τηλεθεατή υπό φυσιολογικές συνθήκες, οι τεχνικοί φρόντισαν να διαρρεύσουν το υλικό στο διαδίκτυο, καταγράφοντας τις περιπτύξεις με τα κινητά τους τηλέφωνα από την οθόνη του υπολογιστή στο control room,  όπου παρακολουθούνται όλα τα δωμάτια του σπιτιού του «Big Brother». Μάλιστα, ακούγονται και οι ίδιο οι τεχνικοί να σχολιάζουν όσα βλέπουν και να χλευάζουν τους δύο παίκτες.

Μόλις το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί, η παραγωγή του παιχνιδιού και ο ΣΚΑΪ ενημερώθηκαν και επικράτησε το απόλυτο χάος, με τους ιθύνοντες να αναζητούν τους υπεύθυνους της διαρροής προκειμένου να τους παύσουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Το κακό, σαφώς, έχει ήδη γίνει, καθώς οι εικόνες κυκλοφορούν παντού.

Άραγε θα πάρει επίσημα θέση ο ΣΚΑΪ γι’ αυτήν την απαράδεκτη διαρροή;

Καρέ από το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Απολύσεις στον ΣΚΑΪ: Αυτό είναι το βίvτεο με τις περιπτύξεις παικτών του «Big Brother» που χλεύασαν και διέρρευσαν οι τεχνικοί

«Big Brother»: Βροχή τα σχόλια στο Twitter

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo