Αποθέωση στο twitter για «Μάνθο» και «Πέγκυ» 21 χρόνια μετά στο “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα”

by Τόνια Τζαφέρη

Το θρυλικό ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης επέστρεψε

Σε μια φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας, η Πένη και ο Λυκούργος περιμένουν την κόρη τους Λίζα να έρθει από το Λονδίνο που σπουδάζει, για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μαζί έρχεται και το αγόρι της, ο Άλφρεντ, που κατάγεται από την Αλβανία αλλά η Λίζα, φοβούμενη τις αντιδράσεις των γονιών της, δεν τους αποκαλύπτει την εθνικότητά του. Κι έτσι αρχίζει ο κύκλος των παρεξηγήσεων…

Αυτή είναι η υπόθεση της νέας σειράς «Οι συμπέθεροι από τα Τίρανα», η οποία έκανε πρεμιέρα στις (15/10) στο Mega με ένα καστ καταξιωμένων, αλλά και νεότερων ηθοποιών. Ανάμεσά στους πρωταγωνιστές είναι και το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι του “Κωνσταντίνου και Ελένης”, “Μάνθος” (Βασίλης Κούκουρας) και “Πέκγυ” (Μαρία Λεκάκη).

Αποθέωση στο twitter για «Μάνθο» και «Πέγκυ» 21 χρόνια μετά στο “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα”

Οι γονείς της Λίζας πιστεύουν ότι ο Άλφρεντ είναι Άγγλος και μάλιστα λόρδος. Ο γάμος των δύο παιδιών είναι το επίκεντρο της υπόθεσης αλλά το πραγματικό θέμα του έργου είναι τα εθνικά μας ελαττώματα, όπως διαμορφώθηκαν στα τελευταία τριάντα χρόνια. Οι Αλβανοί συμπέθεροι είναι ο καταλύτης, που θα βοηθήσει να ξεδιπλωθούν ο νεοπλουτισμός, η ξιπασιά, ο σουσουδισμός, η απληστία, η ημιμάθεια, η επιπολαιότητα και πάνω απ’ όλα η ανειλικρίνεια, που γίνεται διαρκώς αιτία για αλυσιδωτές φαρσικές επιπλοκές.

Το twitter αποθέωσε το ζευγάρι “Μάνθου – Πέγκυς”

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δύο ηθοποιοί 21 χρόνια μετά το τέλος του Κωνσταντίνου και Ελένης, αποθεώθηκαν στο twitter με ατάκες και εικόνες από το αξέχαστο ζευγάρι Μάνθος και Πέγκυ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν