Αποθεώθηκαν Desmond Child, Alice Cooper, Σάκης Ρουβάς: Η μαγευτικη συναυλια για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Ηρώδειο: Η χθεσινή συναυλία άφησε ιστορία

Τις φωνές τους ένωσαν κορυφαίοι ερμηνευτές αφιερώνοντας την βραδιά στα γλυπτά του Παρθενώνα, όπου και αποτέλεσαν τον λόγο που πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη συναυλία.

Τα μηνύματα για τα Γλυπτά του Παρθενώνα κυριάρχησαν στη συναυλία στο Ηρώδειο το βράδυ της Δευτέρας.

Μαγικές στιγμές έζησαν το βράδυ της Δευτέρας όσοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο για τη μεγάλη συναυλία με οργανωτή τον Desmond Child και βασικό μήνυμα την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Ο βραβευμένος με Γκράμι μουσικός που έπεισε διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Alice Cooper, η Ρίτα Ουίλσον, η Μπόνι Τάιλερ, ο Κιπ Γουίνγκερ κ.α. να «ροκάρουν τον Παρθενώνα», αποθεωνόταν κάθε φορά που έστελνε το μήνυμά του για να επιστρέψουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Στιγμιότυπα από την χθεσινή συναυλία στο Ηρώδειο

«Είμαστε εδώ, κάτω από τον Παρθενώνα για να επιστρέψουν τα Γλυπτά εκεί που ανήκουν, στο σπίτι τους» έστειλε το μήνυμα ο Desmond Child και καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές που κατέκλυσαν το Ηρώδειο.

Μαζί με τους διάσημους καλεσμένους από το εξωτερικό, στη σκηνή του Ηρωδείου βρέθηκαν και Έλληνες τραγουδιστές όπως ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Λεμπέσης που επίσης εισέπραξαν το «ζεστό» χειροκρότημα του κοινού.

Related posts

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν