Άρχισαν οι εκπτώσεις και οι προσφορές: Τι πρέπει να προσέξετε αυτή τη Black Friday

Black Friday: Οι μεγαλύτερες προσφορές της χρονιάς είναι εδώ

Από 25 έως 28 Νοεμβρίου περιμένουμε τις μεγάλες προσφορές για το ξενόφερτο έθιμο της Black Friday. Ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε κάνει έρευνα αγοράς πριν προβούμε στις μεγάλες αγορές.

Οι καταναλωτές βρίσκονται εν αναμονή των μεγάλων προσφορών των εμπορικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων που θα ξεκινήσουν από 25 και θα τελειώσουν 28 Νοεμβρίου. Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ) Νίκος Κογιουμτζής μίλησε στην ΕΡΤ για το ξενόφερτο έθιμο της Black Friday, δίνοντας συμβουλές για ασφαλείς αγορές.

  • Συνιστούμε στους καταναλωτές να κάνουν έρευνα αγοράς, να ψάχνουν καλά αυτό που θέλουν και να συγκρίνουν τις τιμές και στα μικρότερα καταστήματα, είπε.
  • Στα μικρότερα καταστήματα μπορεί ο καταναλωτής να βρει φθηνότερα αυτό που θέλει, διευκρίνισε.
  • Συνιστούμε επίσης στους καταναλωτές να αγοράζουν μόνο ότι χρειάζονται και να μην παρασύρονται από τις προωθητικές ενέργειες, είπε.

Black Friday: Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή

Συνήθως οι μεγαλύτερες εκπτώσεις γίνονται στις μικροηλεκτρονικές συσκευές. Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, είπε.

Σχετικά με την σκέψη να ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα περισσότερες Κυριακές τον χρόνο, είπε στην ΕΡΤ ότι η θέση του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας είναι αρνητική, συγκεκριμένη και ξεκάθαρη, καθώς θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα από όσα υποτίθεται ότι θα λυθούν.

Αυτό είναι κάτι που εξυπηρετεί μόνο τους πολυχώρους και τα πολυκαταστήματα, αλλά δημιουργεί πολλά προβλήματα στις μικρές επιχειρήσεις και στους αυτοαπασχολούμενους, είπε.

Χρόνος υπάρχει, χρήματα για αγορές δεν υπάρχουν, κατέληξε.

Related posts

Άντρας πήγε την κοπέλα του στη Ρώμη να της κάνει πρόταση γάμου και εκείνη του είπε «όχι» σε βίντεο

Το ανακοίνωσαν δημόσια Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: «Έσκασαν» τα χαρμόσυνα για το ζευγάρι

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό