Άριελ Κωνσταντινίδη: Κάποτε μάγεψε την Αλίκη Βουγιουκλάκη με το ταλέντο της, σήμερα είναι μητέρα και μας δείχνει τα δίδυμα παιδάκια της

by Τόνια Τζαφέρη

Άριελ Κωνσταντινίδη: Πως είναι σήμερα η ζωή της 47χρονης ηθοποιού

Βρέθηκε σε νεαρή ηλικία δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και κατάφερε να αποσπάσει τις εντυπώσεις. Σήμερα έχει αποκτήσει πλέον την δίκη της οικογένεια και έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη πέρα από ηθοποιός είναι και το πανέμορφο κοριτσάκι που βρέθηκε δίπλα στην Αλίκη την δεκαετία του ’80. Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μας έδειξε και τα δίδυμα παιδιά της.

Η Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε στο γνωστό περιοδικό, όπου μεταξύ άλλων  δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικότερα:

Τι δήλωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άριελ Κωνσταντινίδη: Κάποτε μάγεψε την Αλίκη Βουγιουκλάκη με το ταλέντο της, σήμερα είναι μητέρα και μας δείχνει τα δίδυμα παιδάκια της

«Από τη μια έχουμε δημιουργήσει μόνοι μας ένα Big Brother στη ζωή μας με τα social media. Προβάλλουμε διαρκώς πολύ προσωπικά μας δεδομένα που στην τελική δεν αφορούν κανέναν. Αρκετοί μάλιστα από το χώρο μου το εκμεταλλεύονται για να στήσουν καριέρες ή, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, για να ικανοποιήσουν το ναρκισσισμό τους, αλλά από την άλλη οι ίδιοι που ανεβάζουν τα παιδιά τους στα social media λειτουργούν με υποκρισία, αφού υποστηρίζουν ότι δεν φωτογραφίζονται επίσημα με τα παιδιά τους και βάζουν πίξελ σε φωτογραφίες τους στα περιοδικά».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν