Αρωματική και πιο γευστική από ποτέ: Η ελληνική γαλατόπιτα που θα λατρέψετε

Αρωματική και πιο γευστική από ποτέ: Η ελληνική γαλατόπιτα που θα λατρέψετε

Γαλατόπιτα: Αυτή είναι η νοστιμότερη συνταγή

Έχουμε την πιο αρωματική και γευστική συνταγή για γαλατόπιτα που θα απολαύσουν τόσο μικροί, όσο και μεγάλοι. Τα υλικά είναι οικονομικά και η διαδικασία για να τη φτιάξετε πιο εύκολη απο ποτέ.

Δύο λίτρα γάλα , τέσσερα αυγά , τριακόσια γραμμάρια ζάχαρη, λίγο αλάτι ,βανιλιες,λίγη κανέλα , 100 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο,100 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό,100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Η εκτέλεση της συνταγής για γαλατόπιτα

Κάνουμε την κρέμα, χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη την βανίλια όταν έχει κάψει το γάλα

ρίχνουμε τα υλικά ανακατεύουμε μέχρι να πήξει, έχουμε προθέρμανση στο φούρνο στους 180 βαθμούς

την ψήνουμε μέχρι να ροδισει

*Δοκιμάστε με λιγότερα αβγά ή καθόλου δεν θα κάνει τα σκασίματα και θα είναι πιο απαλή η κρεμα

Αρωματική και πιο γευστική από ποτέ: Η ελληνική γαλατόπιτα που θα λατρέψετε

Προτεινόμενα