Άσχημα τα νέα για το ζευγάρι: Άδοξο τέλος για τη σχέση των Σχίζα-Παναγιώταρου “είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση”

Σχίζα – Παναγιώταρου: Έχουν πάρει φωτιά τα δημοσιεύματα για χωρισμό

Ο περσινός νικητής του Survivor, Στάθης Σχίζας και η ινφλουένσερ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, είχαν βρέθει στο κέντρο της επικαιρότητας με την ανακοίνωση της σχέσης τους. Ωστόσο φαίνεται πως η σχέση τους περνάει μια κρίση η οποία δεν μπορεί να ξεπεραστεί και οδεύουν προς τον χωρισμό, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Το ζευγάρι μετά την απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει από το ριαλιτυ για προσωπικούς λόγους και για πράματα που του μετέφεραν σχετικά με την έξω ζωή και ειδικά για την σχέση τους, δεν διέψευσε τις φήμες και αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Στο ταξίδι αυτό όμως το ζευγάρι δεν δημοσίευσε ούτε μια κοινή φωτογραφία με τις φήμες και τα δημοσιεύματα να φουντώνουν εκ νέου.

Με τις φήμες χωρισμού να γίνονται συνεχώς εντονότερες, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή καλύτερα δεν γίνεται και ανέφερε πως είναι πλέον θέμα ημερών γίνει γνωστός και ο χωρισμός τους.

Το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη για τον χωρισμό Σχίζα – Παναγιώταρου

«Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι η σχέση αυτή ολοκληρώνεται άδοξα. Μιλάμε για έναν χωρισμό που θα σκάσει σίγουρα τις επόμενες ημέρες, υπάρχει σοβαρή κρίση στη σχέση τους.

Παρόλο που τους είχαμε δει πριν από μερικές εβδομάδες να ταξιδεύουν στο εξωτερικό ανεβάζοντας αναρτήσεις στα social media, γνωρίζω όμως από φίλους τους πως περνάνε μια σοβαρή κρίση και είναι μια ανατρέψιμη η κατάσταση, ώστε να παραμείνουν ζευγάρι», ανέφερε πιο συγκεκριμένα ο Χάρης Λεμπιδάκης

Related posts

Άξιζε κάθε δραχμή: Το αδιανόητο ποσό που έπαιρνε η Άννα Παναγιωτοπούλου για κάθε επεισόδιο του Ντόλτσε Βίτα

Χαμογελούν οι γονείς του από ψηλά: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Ποια είναι η μέλλουσα γυναίκα του

Τότε 10 χρονών παιδάκι, τώρα 57άρης αλλά με τα ίδια καταγάλανα μάτια: Έτσι είναι σήμερα ο μικρός Ιησούς από τη Ναζαρέτ