Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν γίνεται να παντρευτώ τον Χρήστο Δάντη»

by Τόνια Τζαφέρη
Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν γίνεται να παντρευτώ τον Χρήστο Δάντη»

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η απάντηση για ενδεχόμενο γάμου με τον Χρήστο Δάντη

H συζήτηση στο Survivor επεκτάθηκε στους γάμους και τις προσωπικές σχέσεις των παικτών, με τον Γιώργο Λιανό να πέρνει την ευκαιρία και να ρωτάει και την Ασημίνα για ενδεχόμενο γάμου… με την απάντηση της να είναι αρνητική!

Η ομάδα των Κόκκινων επικράτησε των Μπλε και κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας, με τους παίκτες της να απολαμβάνουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν ζωντανά με αγαπημένα τους πρόσωπα, μέσω κάμερας.

Σπύρος, Μαίη, Στέλλα και Τάκης είχαν την ευκαιρία να δουν τους φίλους τους, την ώρα που ο Γιώργος Ταλάντσεβ έπαθε… σοκ από την ομορφιά της συντρόφου του, Βανέσα!

Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε ο Στάθης Σχίζας και η συνομιλία του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ο παίκτης των διασήμων προέβη σε μια ερωτική εξομολόγηση on camera, ενώ συνέχισε ακάθεκτος και στο Συμβούλιο του νησιού!

Όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό, ο 30χρονος επιβεβαίωσε τον δεσμό του με το γνωστό μοντέλο, επαναλαμβάνοντας δε πως πρόκειται για τη «γυναίκα της ζωής του»!

Από την άλλη, ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε ότι δεν έχει ιδέα τι κάνει η αγαπημένη του με την Βρισηίδα Ανδριώτου να ξεσπά σε γέλια. «Το διασκεδάζει πολύ η Βρισηίδα βλέπω. Θα μάθετε και εσείς παιδιά, θα έρθει κάποιο έπαθλο επικοινωνίας, εύχομαι να μάθετε και εσείς τι κάνουν οι άνθρωποί σας εκεί έξω. Η Σταυρούλα ετοιμάζεται για γάμο, ο Άρης ετοιμάζεται για γάμο, η Ασημίνα ετοιμάζεται… όχι!» είπε ο Γιώργος Λιανός.

Τότε η Ασημίνα Χατζηανδρέου απάντησε: «Όχι. Δεν γίνεται». «Έχει κάνει τρεις γάμους;» τη ρώτησε ο Νικογιάννης. «Τέσσερις» του απάντησε η Ασημίνα. Ο Χρήστος Δάντης μετρά ήδη τέσσερα διαζύγια στο ενεργητικό του.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν γίνεται να παντρευτώ τον Χρήστο Δάντη»

Προτεινόμενα