Άστραψε και βρόντηξε η Ελεονώρα Μελέτη: «Εσύ που έστειλες ημίγυμνη φωτογραφία στον άνδρα μου και με μπλόκαρες»

by Εύα Ζαχαριάδη

Ελεονώρα Μελέτη: Πυρ και μανία με την γυναίκα που έστειλε προκλητική φωτογραφία στον άντρα της

Λίγο πριν τελειώσει την εκπομπή της σήμερα 26/10, η Ελεονώρα Μελέτη είχε να στείλει ένα σκληρό μήνυμα στην γυναίκα που έστειλε μια ημίγυμνη φωτογραφία στον Θοδωρή Μαροσούλη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Mega Καλημέρα, μιλώντας με τους συνεργάτες της, θέλησε να τους διηγηθεί σε ένα περιστατικό που την εξόργισε, όταν ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης δέχτηκε μια αποκαλυπτική φωτογραφία από μία διαδικτυακή φίλη του.

Και με ύφος της έστειλε αυστηρό μήνυμα να μην τολμήσει να το ξανακάνει. Μάλιστα, όπως είπε, όταν ο Μαροσούλης της έδειξε τη φωτογραφία η Μελέτη ακολούθησε την κοπέλα και πήγε να της γράψει μήνυμα ζητώντας εξηγήσεις αλλά εκείνη την μπλόκαρε. Ετσι αποφάσισε να της απαντήσει μέσω της εκπομπής, χωρίς να αποκαλύψει τα στοιχεία της.

Άστραψε και βρόντηξε η Ελεονώρα Μελέτη: «Εσύ που έστειλες ημίγυμνη φωτογραφία στον άνδρα μου και με μπλόκαρες»

Ελεονώρα Μελέτη: Όσα δήλωσε στον αέρα της εκπομπής

“Να σας πω κάτι που με έκανε έξαλλη τις προάλλες παιδιά. Είναι θρασύτατο. Στέλνει μια κοπέλα μια φωτογραφία στον άντρα μου που ήταν ημίγυμνη.

Θα το πω, γιατί νόμιζες ότι δεν θα το έλεγα. Έτσι ήταν! Ο άντρας μου σαφώς μου την έδειξε, μπαίνω από το προφίλ μου την ακολουθώ και μέχρι να της στείλω μήνυμα “κοριτσάκι μου, γιατί το κάνεις αυτό σε παντρεμένους άντρες; Ελεύθερο ωραίο κορίτσι από τη Λάρισα… Με καριέρα στα νύχια! Γιατί το κάνεις αυτό;”. Με μπλόκαρε, δεν πρόλαβε να λάβει το μήνυμα. Εγώ το λέω από την τηλεόραση γιατί είμαι σίγουρη ότι μας βλέπει, εδώ παρακολουθεί τον άντρα μου, εμένα δεν θα παρακολουθεί; Για όλα έρχεται η κατάλληλη στιγμή”.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν