Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη στον γάμο των Ζέιν στο Μόντε Κάρλο

by Τόνια Τζαφέρη

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση της χρυσής κληρονόμου

Μπορεί όλα τα ΜΜΕ να ασχολούνται μαζί της, εκείνη ωστόσο προτιμά την ιδιωτική ζωή και να μένει όσο το δυνατόν έξω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι οι φορές που επιλέγει να τιμήσει κάποιον με την εμφάνιση της ή να κάνει μια δημόσια εμφάνιση, οι εικόνες της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Αυτήν την φορά, η 36χρονη εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά, ήταν καλεσμένη στο γάμο του Σάμι Ζειν και της Λόρεν Φαν Μπέρκελ, στο Μόντε Κάρλο.

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της Αθήνας Ωνάση και είναι αλήθεια ότι λίγοι ήταν εκείνοι που την πρόσεξαν ανάμεσα στους 700 και πλέον προσκεκλημένους, στο κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Αφήνοντας πίσω, οριστικά πια, τη γυναίκα-κορίτσι, η Αθηνά μοιάζει να έχει συμφιλιωθεί με την ώριμη θηλυκότητά της. Αν και λίγο πιο σεμνή στις ενδυματολογικές επιλογές της απ’ όσο ίσως θα της ταίριαζε, εκπέμπει εντούτοις μια… στιβαρή γοητεία.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η Ελληνοαμερικανίδα Γιάννα Νταρίλη, η οποία ηταν καλεσμένη στο γάμο των Ζειν μαζί με τον σύζυγό της.

Η εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση σε γάμο του Μονακό

Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη στον γάμο των Ζέιν στο Μόντε Κάρλο

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν