Αθηνά Ωνάση: Η σπάνια και τρυφερή εικόνα στην αγκαλιά της μητέρας της

by Εύα Ζαχαριάδη
Αθηνά Ωνάση: Η σπάνια και τρυφερή εικόνα στην αγκαλιά της μητέρας της

Αθηνά Ωνάση: Το τρυφερό και σπάνιο στιγμιότυπο μεταξύ μαμάς και κόρης

Η Έλενα Μακρή – Λυμπέρη δημοσίευσε στον συλλεκτικό της λογαριασμό στο Instagram, μια σπάνια φωτογραφία με την Αθηνά Ωνάση και την Χριστίνα Ωνάση. Στην εικόνα, φαίνεται η Αθηνά Ωνάση όταν ήταν βρέφος στην αγκαλιά της μητέρας της.

“Η Αθηνά γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 1985 στο Παρίσι, καρπός του γάμου της Χριστίνας Ωνάση με τον Τιερί Ρουσέλ. Ένας γάμος που δεν είχε αποδειχθεί καθόλου ευτυχής. Ο σύζυγός της είχε χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον του για την Χριστίνα και διατηρούσε παράλληλο δεσμό με το μοντέλο Γκάμπι Λουντχάγκε.

Ο ερχομός της Αθηνάς δεν βοήθησε να λυθούν τα προβλήματα του ζευγαριού, η κόρη της όμως έγινε για την Χριστίνα Ωνάση το επίκεντρο του κόσμου. Τα ρούχα της μικρής έγιναν παραγγελία από τον οίκο Dior και η Χριστίνα άλλαξε τις συντροφιές της προκειμένου να συμπεριλαμβάνουν μητέρες με μωρά παιδιά. Έμελλε να μείνουν μαζί μόλις μέχρι τον Νοέμβριο του 1988, όταν η Χριστίνα Ωνάση έφυγε ξαφνικά από τη ζωή”.

Η σπάνια φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση

Αθηνά Ωνάση: Ο λόγος που δεν θα έρθει ποτέ ξανά στην Ελλάδα

Η Αθηνά Ωνάση έχει διατηρήσει αρκετές ανασφάλειες στη ζωή της, όπως έχει προκύψει, και εξαιτίας μίας εξ αυτών δεν επιθυμεί να βρεθεί ξανά στην Ελλάδα.

Στις 29 Ιανουαρίου 2020 η Αθηνά Ωνάση έγινε 35 χρόνων. Και αυτά τα γενέ­θλια δεν ήταν όπως τα προηγούμενα. Ήταν θλιμμένα και μοναχικά, αφού μετά το επεισοδιακό διαζύγιό της από τον Ντόντα, δεν προχώρησε τη ζωή της. Η εγγονή του διάσημου σε όλον τον κόσμο Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση εξακολουθεί να να παλεύει με τους «δαίμονές» της. Ο αείμνηστος δημοσιογράφος και προσωπικός βιογράφος του Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος είχε κάνει μία αποκάλυψη-σοκ, με την κληρονόμο νωρίτερα να έχει βρεθεί και κοντά στην αυτοκτονία.

Αυτό, λοιπόν, που πολλοί δεν γνωρίζουν και αποκάλυψε ο δημοσιογράφος είναι πως η Αθηνά είχε πριν από περίπου 13 χρόνια το αθλητικό δελτίο της στον Ιππικό Όμιλο Αυλώνα, μετά μάλιστα από προσωπική παρέμβαση του Ισίδωρου Κούβελου. Ο δημοσιογράφος ανέσύρε το δελτίο και το ανάρτησε στο facebook. Το ντοκουμέντ