Ατμοσφαιρικό και χουχουλιάρικο: Το σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι βγαλμένο από τις σειρές του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αυτό είναι το ατμοσφαιρικό σπίτι του

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι γνωστός για την αισθητική και την σκηνοθεσία του. Ξέρουμε από τις ταινίες του πως θα δούμε πάντα καλόγουστες σκηνές και θα ακούσουμε όμορφη μουσική. Πάντα δίνει έμφαση στα σπίτια να είναι καλλιτεχνικά με ζεστά χρώματα και με λίγο vintage ύφος.

Ολα αυτά τα είδαμε και στο Maestro, την πολυαναμενόμενη σειρά του Mega που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες και με την οποία ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέτρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά από 11 χρόνια απουσίας.

Κάπως έτσι φανταζόμαστε και το σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το προσωπικό του καταφύγιο, εκεί όπου εμπνέεται το σενάριο και εκεί που έχει γράψει όλες του τις τηλεοπτικές του επιτυχίες. Ο ίδιος δε θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή, την οποία και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, έχει μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα στο Instagram από καθημερινές στιγμές και μας έχει δώσει την ευκαιρία να κάνουμε ζουμ στο σπίτι του, εξερευνώντας τους εσωτερικούς του χώρους.

Το σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής μένει σε ένα σπίτι που μοιάζει να είναι βγαλμένο από δικό του σενάριο. Οπως θα διαπιστώσετε και από τις παρακάτω φωτογραφίες, πρόκειται για ένα πολύ καλόγουστο, ζεστό και ήρεμο σπίτι διακοσμημένο σε γήινες αποχρώσεις. Μεγάλα παράθυρα, τζάκι, πολλές κορνίζες με φωτογραφίες, βιβλία, πικάπ, συνθέτουν ένα σπίτι ιδιατέρως φιλόξενο, ζεστό, για ωραίες βραδιές με φίλους.

Στα plus του, το άνετο γραφείο με τη μεγάλη βιβλιοθήκη φόντο όπου ο ίδιος γράφει τα εμπνευσμένα σενάριά του για την τηλεόραση και το σινεμά.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Φωτογραφίες από το σπίτι του

Related posts

Αντώνης Τουρκογιώργης: Πέθανε σήμερα ο θρυλικός ροκ τραγουδιστής στα 73 του χρόνια

Σοβαρό τροχαίο στη χώρα μας – Τρεις 22χρονες κοπέλες τραυματίες από το ατύχημα

Όχι Θεέ μου τέτοια μέρα: Πέθανε ξαφνικά 33χρονος πασίγνωστος μπασκεμπολίστας