Auτά είναι τα ζώδια που θα έχουν ουρανοκατέβατες εξελίξεις μέχρι τις 18/05

by Newsroom i-diakopes.gr
Auτά είναι τα ζώδια που θα έχουν ουρανοκατέβατες εξελίξεις μέχρι τις 18/05

Ήλιος και Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν ουρανοκατέβατες εξελίξεις από 13/05/2024 – 18/05/2024;
Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου ο Ήλιος και η Αφροδίτη κινούνται στον Ταύρο ήδη από τέλη Απριλίου, σε ένα γήινο ζώδιο που συμβολίζει τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την υλική πλευρά της ζωής. Μάλιστα, η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά (μαζί με αυτό του Ζυγού), επομένως είναι μια εξαιρετική θέση τόσο για τις σχέσεις όσο και τα οικονομικά μας, αφού συνδέεται άμεσα με την ομορφιά, την ηρεμία, τη χάρη και τις απολαύσεις. Ωστόσο, το αρμονικό αυτό κλίμα θα ανατραπεί, αφού τη Δευτέρα στις 13/05/2024 ο Ήλιος θα συναντήσει τον απρόβλεπτο Ουρανό στην 23η μοίρα του Ταύρου και λίγες ημέρες αργότερα, δηλαδή το Σάββατο 18/05/2024 θα ακολουθήσει η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στην ίδια μοίρα του ζωδίου. Αυτές οι όψεις θα μας φέρουν αντιμέτωπους με εκπλήξεις, απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές μέσα στις επόμενες ημέρες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή του Δία από το ίδιο ζώδιο ενισχύει τη διάθεση για ρίσκο και φέρνει τύχη, αισιοδοξία και ευκαιρίες για επέκταση! Από αυτές τις εκρηκτικές συνόδους θα επηρεαστούν περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 21η έως την 25η μοίρα αυτών των ζωδίων. Αυτές οι όψεις θα έχουν επιρροή για ολόκληρη την εβδομάδα αλλά και μερικές ημέρες πριν και μετά.

Auτά είναι τα ζώδια που θα έχουν ουρανοκατέβατες εξελίξεις μέχρι τις 18/05

Για να μάθετε σε ποιο ζώδιο και σε ποια μοίρα έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Απελευθέρωση και αλλαγή πλεύσης

Για να κατανοήσουμε καλύτερα την όψη συνόδου μεταξύ Ήλιου και Ουρανού στις 13/05/2024, ας πάμε να εξετάσουμε ξεχωριστά τους πλανήτες αυτούς και τη σημασία τους. Ο Ήλιος συμβολίζει το Εγώ, το αίσθημα της ταυτότητας και τον πυρήνα μας και συγκεκριμένα ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου έχει ως βασικό αίτημα την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την παγίωση καταστάσεων. Θέλει να χτίσει κάτι που έχει στέρεες βάσεις και θα προτιμήσει τις γνώριμες καταστάσεις από εκείνες που είναι άγνωστες και δημιουργούν ανασφάλεια και ερωτηματικά. Από την άλλη πλευρά, ο Ουρανός συμβολίζει το σοκ, τις απρόσμενες αλλαγές, φέρνει αστάθεια και μας δημιουργεί μια ανήσυχη και επαναστατική διάθεση. Όταν λοιπόν ο Ήλιος συναντήσει τον Ουρανό θα νιώσουμε έντονη την επιθυμία να αλλάξουμε πλεύση στη ζωή μας, να απαλλαχτούμε από καταστάσεις που δεν μας επιτρέπουν να είμαστε ο εαυτός μας και να θέσουμε καινούριους στόχους. Ίσως έχει έρθει λοιπόν η στιγμή να κάνουμε μια ανατρεπτική αλλαγή που θα σοκάρει τους γύρω μας, αλλά μπορεί να σοκάρει και εμάς τους ίδιους. Ίσως να έρθουμε αντιμέτωποι με μια συνειδητοποίηση που θα φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή μας και με κάποιο τρόπο θα μας αναγκάσει να επανεφεύρουμε τον εαυτό μας. Ίσως βέβαια αυτή η αλλαγή να μην πηγάζει από μέσα μας αλλά να έρθει από εξωτερικούς παράγοντες, επομένως καλούμαστε αυτές τις ημέρες να παραμείνουμε ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι και να μην αντισταθούμε σε κάτι καινούριο που ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

Κεραυνοβόλοι έρωτες και οικονομικές ανατροπές

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό έρχεται να ταρακουνήσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας, αλλά και τον τομέα των οικονομικών. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που συμβολίζει τον έρωτα, τη χαρά, τις απολαύσεις, τις ηδονές, αλλά και τη σχέση μας με το χρήμα, την ομορφιά και την ύλη. Η σύνοδος αυτή λοιπόν στις 18/05/2024 θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες από εκεί που δεν το περιμένουμε ή θα βάλει στη ζωή μας ένα άτομο αντισυμβατικό που δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα μας έλκυε, αφού είναι εντελώς διαφορετικό από εμάς. Ο έρωτας τώρα δε λογαριάζει κανόνες, κλισέ και στερεότυπα. Σχέσεις από απόσταση, σχέσεις μέσα από το διαδίκτυο, σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια αυτής της όψης. Γενικώς, θα νιώσουμε την ανάγκη να πειραματιστούμε, να βγούμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να βάλουμε περισσότερη έξαψη στη ζωή μας. Θα επαναστατήσουμε ενάντια σε ένα πρόσωπο που μας καταπιέζει και μας περιορίζει και θα αποστασιοποιηθούμε από καταστάσεις που παραμένουν στάσιμες και δεν μας επιτρέπουν να εξελιχθούμε. Άλλωστε, το συναίσθημα αυτό καθαυτό δεν είναι αρκετό τώρα για να μας κρατήσει σε μια κατάσταση που δεν μας ικανοποιεί και θα δώσουμε προτεραιότητα στην προσωπική μας ελευθερία. Γι’ αυτό και οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα χαρακτηρίζονται πάνω απ’ όλα από ισότητα και μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε ο εαυτός μας, αδιαφορώντας για τη γνώμη των άλλων. Θα πρέπει, ωστόσο, να τιθασεύσουμε τις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, αφού μπορεί πολύ εύκολα να οδηγήσουμε μια κατάσταση στα άκρα και να απομακρύνουμε από κοντά μας ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για εμάς.

Εκτός όμως από τις σχέσεις και τον έρωτα, η Αφροδίτη συμβολίζει τα κέρδη, τα υλικά αγαθά και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε το χρήμα. Αυτή η σύνοδος λοιπόν είναι πιθανό να φέρει απρόσμενα έσοδα ή έξοδα που θα μας δημιουργήσουν αστάθεια και ανασφάλεια και μπορεί να μας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Είναι δύσκολο να κάνουμε προγραμματισμό κάτω από αυτή την επιρροή, αφού όλα είναι ρευστά και μπορεί να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Είναι όμως εξίσου πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που μπορεί να σας ωφελήσει, να κάνετε μια κερδοφόρα συμφωνία ή να βρείτε μια εναλλακτική λύση ή πλάνο που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

Θα πρέπει με λίγα λόγια να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο Ουρανός είναι ο πιο απρόβλεπτος και αντισυμβατικός πλανήτης και είναι δύσκολο να προβλέψουμε ακριβώς τι μας περιμένει. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η αλλαγή είναι προ των πυλών και δεν θα πρέπει να συμβιβαστείτε με καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν πλέον.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έρθουν αντιμέτωπα με απρόσμενες εξελίξεις και θα βιώσουν πιο έντονα αυτές τις αλλαγές αυτών των ημερών με τις όψεις του Ουρανού