Αuτό είναι το σημείο που έχασε τη ζωή του ο 15χpονος σήμερα στην Αλεξανδρούπολη

Aνάστατη η τοπική κοινωνία στην Αλεξανδρούπολη, όπου πριν από λίγο σκοτώθηκε 15χρονο παιδί, πέφτοντας από ύψος μπροστά στα μάτια του πατέρα του.
Ο 15χρονος από την Αλεξανδρούπολη εκτελούσε εργασίες μαζί με τον πατέρα του στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου είναι το σπίτι τους, και για άγνωστους λόγους έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Ο πατέρας είδε τον γιο του να πέφτει στο κενό μη μπορώντας να αντιδράσει. Δυστυχώς ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Π.Γ.Ν.Α όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί περίοικοι, που σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο νεαρός έφυγε από τη ζωή.

Το μοιραίο βήμα του 15χρονου στην Αλεξανδρούπολη – Πάτησε και έσπασε το τζαμάκι του φωταγωγού
Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τον τραγικό θάνατο του 15χρονου στην Αλεξανδρούπολη που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr ο ανήλικος τη στιγμή που εκτελούσε εργασίες μαζί με τον πατέρα του στην ταράτσα της πενταόροφης πολυκατοικίας, έχασε την ισορροπία του μετά από ένα τελευταίο, αλλά μοιραίο βήμα πάνω στο τζαμάκι του φωταγωγού, με αποτέλεσμα να το σπάσει και να βρεθεί στο κενό.

Λίγα λεπτά αργότερα -και ενώ το ΕΚΑΒ όπως και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσαν άμεσα στο σημείο για τον απεγκλωβισμό και τη διάσωσή του- ο νεαρός είχε καταλήξει, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του.

431262947 969510831274163 5129808051969172517 n

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του, εργαζόμενος σε κατάστημα κράτησης, ο οποίος είδε μπροστά στα μάτια του το παιδί του να πέφτει στο κενό, σε μια τυπική για εκείνους ημέρα, που απλά εκτελούσαν εργασίες στην ταράτσα για την αποκατάσταση κεραίας.

Related posts

Μαθεύτηκε ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη – Ενθουσιασμένος ο Τάιλερ

Όλοι μιλάνε για την Ράνια Τζίμα – Πήγε νονά σε βάφτιση και… Όλοι μιλάνε για την Ράνια Τζίμα – Πήγε νονά σε βάφτιση και έμοιαζε σαν Αρχαία Θεά

Μαθεύτηκε σήμερα ποιος αγόρασε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα – Πόσα χρήματα έδωσε