Αuτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής που φημολογείται ότι έχει σχέση με την Μαρία Αντωνά

Γιώργος Λιάγκας: Oργιάζουν οι φήμες για τη σχέση του με την Μαρία Αντωνά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη, αφού, σύμφωνα με την ίδια, ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε παρέα με την Μαρία Αντωνά.

Το τελευταίο διάστημα πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει ως σύντροφο την Μαρία Αντωνά, η οποία πρόσφατα χώρισε από τον Άρη Σοϊλέδη. Μάλιστα, οι παπαράτσι έχουν πετύχει τον παρουσιαστή σε πολλές κοινές εμφανίσεις με την Μαρία Αντωνά. Κανείς όμως από τους δύο δεν έχει απαντήσει στο ερώτημα: είναι μόνο φίλοι ή υπάρχει κάτι πιο σοβαρό μεταξύ τους;

Η νέα «βόμβα» έσκασε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης. Η παρουσιάστρια του «Happy Day» στον Alpha αποκάλυψε μια φωτογραφία που δείχνει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά σε κοινή έξοδο να κάθονται δίπλα δίπλα. Μάλιστα, ανέφερε ότι κυκλοφορεί η φήμη οι δυο τους να είναι μαζί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε συγκεκριμένα: «Εγώ που είναι σε επικοινωνία συχνή με την Μαρία και είχαμε συζήτηση πολλές, δεν είχε τύχει να της μιλήσω να την ρωτήσω αν ισχύει. Οπότε ξεκινάω λέγοντας ότι αυτό που θα πω δεν ξέρω αν ισχύει. Σήμερα ο δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Γιώργο Λιάγκα, υπονοώντας πως αυτό είναι το ζευγάρι. Είναι ο Γιώργος και το Μαράκι. Υπονοεί πως αυτό είναι το ζευγάρι και η Μαρία βγαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Γιώργος μετά το διαζύγιό του δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ καμία του σχέση. Έχει και δυο μικρά παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι κάνουν συχνή παρέα». Μάλιστα, σημείωσε στη συνέχεια: «Βλέπουμε δυο ανθρώπους να κάνουμε παρέα», σχολίασε λίγο αργότερα.

Related posts

Ματίνα Παγώνη για Ντέμη Γεωργίου

Ντέμη Γεωργίου: Τα πρώτα λόγια της συντρόφου της μετά τον θάνατό της

Θάνατος Ντέμης Γεωργίου: Όσα έλεγε για τον γάμο με την σύντροφό της 4 μήνες πριν