Άβαφη και με μαύρα γυαλιά στη Σύμη: Το τάμα της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Πανορμίτη

Κωνσταντίνα Σπύροπούλου: Στην Σύμη η παρουσιάστρια για να κάνει το τάμα της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην Σύμη, χωρίς μακιγιάζ με μαύρα γυαλιά και καλύπτοντας τα μαλλιά της με ένα μαντήλι. Η διάσημη παρουσιάστρια κρατάει χαμηλό προφίλ όμως το Yes Magazine την εντόπισε στο νησί.

Αυτή την φορά ο λόγος δεν ήταν για να ρίξει τις βουτιές της στα κρυστάλλινα νερά ή να γευματίσει στα γραφικά ταβερνάκια, αλλά να πραγματοποιήσει τάμα για χάρη του αγέννητου παιδιού της.

Αντικρίζοντας την Μονή του Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη, με τη βοτσαλωτή αυλή με τα γεωμετρικά σχέδια, η οποία περιστοιχίζεται από κυπαρίσσια και πεύκα, τα καταγάλανα μάτια της πλημμύρισαν δάκρυα. Με μιας ένα αίσθημα κατάνυξης πλημμύρισε την ψυχή της και κρατώντας σφικτά από το χέρι τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πέρασε το κατώφλι του ναού, ρίχνοντας παράλληλα ένα γρήγορο βλέμμα στο καμπαναριό που είναι παρόμοιο με αυτό της μονής Ζαγκόρσκ, κοντά στην Μόσχα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σχέδια για γάμο τον Δεκέμβριο

Σύμφωνα με το περιοδικό YES MAGAZINE μάλιστα το ζευγάρι φαίνεται πως ετοιμάζει και τον γάμο τους, κάτω από άκρα μυστικότητα, τον ερχόμενο Δεκέμβριο, όπου αναμένεται να παρευρεθούν λίγοι καλοί φίλοι και συγγενείς.

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το YES MAGAZINE που κυκλοφορεί από σήμερα σ’ όλα τα περίπτερα της χώρας. Ρίξτε μια ματιά στο πρωτοσέλιδο.

Related posts

Θείο «δώpο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Πολύ κρίμα: Χώρισε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, σε άσχημη κατάσταση πασίγνωστος Έλληνας

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Χέρι χέρι στις πασχαλινές τους διακοπές – Ποιο νησί επέλεξαν