Μπέττυ Μαγγίρα: Συγκινεί για την απώλεια της μητέρας της – «Δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές»

by Εύα Ζαχαριάδη

Μπέττυ Μαγγίρα: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας της

Η διάσημη παρουσιάστρια, Μπέττυ Μαγγίρα έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό και μίλησε για όλα. Αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει την απώλεια της μητέρας της, η οποία έφυγε από την ζωή το 2021.

Για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, μίλησε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπή του Open λίγους μήνες μετά το θάνατό της μητέρας της. Η ίδια μεταξύ άλλων ανέφερε στο περιοδικό Enjoy: «Μεγάλη απώλεια. Είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Η μάνα σου είναι αυτή που σε έφερε στον κόσμο. Η μήτρα.

Προσπαθώ να είμαι θετική και χαρούμενη στην εκπομπή γιατί έτσι πρέπει και ξεχνιέμαι, θα σου έλεγα με την δουλειά μου, την εργασιοθεραπεία αλλά το πως βιώνω εγώ όλη αυτήν την απώλεια το ξέρει μόνο το σπίτι μου».

Μπέττυ Μαγγίρα: Συγκινεί για την απώλεια της μητέρας της – «Δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές»

Οι δύσκολες στιγμές που βιώνει η Μπέτυ Μαγγίρα

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια πρόσθεσε: «Προσπαθώ στην εκπομπή, αν αναφερθεί κάτι και θυμηθώ την μάνα μου, να διακόψω ένα δάκρυ που έρχεται στα μάτια μου. Η πρώτη ημέρα μετά την απώλεια στην δουλειά ήταν πολύ δύσκολη, δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές. Πρέπει να συγκρατηθώ στον φακό. Να, και τώρα που σου μιλάω, αχ και πάλι κλαίω. Συγγνώμη, δεν πρέπει. Αλλά είναι τόσο φρέσκο όλο αυτό και συγκινούμαι πολύ εύκολα. Προσπαθώ να μην κλαίω και στο σπίτι μου αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα. Τη βλέπω στα όνειρά μου συχνά, θυμάμαι συζητήσεις μας, την αγκαλιά, το άρωμά της. Ήμουν κοντά με την μητέρα μου ουσιαστικά».

«Το ξέρω ότι κι εκείνη περιμένει να φανώ δυνατή γιατί έχω τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τη δουλειά μου. Η μητέρα μου ήταν η ηρωίδα μου. Της είχα μεγάλη αδυναμία και αγάπη. Ο χρόνος θα απαλύνει τον πόνο. Ο χρόνος γιατρεύει, τόσο απλά και μένει η γλύκα από τις αναμνήσεις» κατέληξε.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν